Nå kan du få gratis strøm et helt år

Bytt til Norges mest populære strømselskap og bli med i trekningen av et helt år med gratis strøm.

Strømprisen har tidvis vært unormalt høy i 2018, og det er mye penger å spare på å bytte til en billig leverandør.

NorgesEnergi – som er det selskapet flest nordmenn velger når de bytter strømleverandør – tilbyr nå en spennende vårkampanje der du kan vinne gratis strøm et  helt år.

Spar penger med strøm til innkjøpspris
Kampanjen fungerer på følgende måte: Alle som bestiller avtalen «Strøm til lavpris» i løpet av april, er med i trekningen av 12 måneder med gratis strøm. «Strøm til lavpris» er en gunstig spotprisavtale der kundene får samme pris som NorgesEnergi selv betaler for strømmen på strømbørsen.

I tillegg kommer det et påslag på kun 27 kroner per måned som skal dekke utgifter og inntjeningen til NorgesEnergi, samt 3,60 øre/kWh som inkluderer lovpålagte elsertifikatkostnader.

Spotpris er den avtaleformen eksperter på privatøkonomi normalt anbefaler som den beste over tid. VGs Dine Penger har avslørt man i løpet av et liv vil spare mellom 25.000 og 65.000 kroner gjennom på å velge strøm til innkjøpspris fremfor en variabel avtale.

Klikk her for å lese mer om kampanjen og bestille «Strøm til lavpris»

Norges mest populære strømselskap
NorgesEnergi har kuttet kundenes strømutgifter helt siden 1999, noe som har gjort selskapet til landets ledende lavprisaktør.

Analyser fra Energibarometeret viser at de fleste som har skiftet strømleverandør siden 2007, bytter til NorgesEnergi.

Anbefalt av Norsk Familieøkonomi
De stabilt lave prisene gjør at anerkjente Norsk Familieøkonomi anbefaler sine lesere å tegne avtale med selskapet.

Norgesenergi tilbyr også topp 10-garanti, fordelsprogrammer og en egen sparepakke som er nyttig å ha ved arbeidsledighet, sykefravær og strømskader i hjemmet.

Enkelt å bytte til Norgesenergi
Å bytte strømleverandør er blitt automatisert i Norge, og NorgesEnergi tar seg av alt det praktiske hvis du velger å bytte selskap. Det koster heller ingenting å skifte leverandør.

Klikk her for bestille «Strøm til lavpris» fra NorgesEnergi

Kommentarer er stengt.