Nå kan du tjene mer på salg av boligen din

Dette krever imidlertid en erfaren og dyktig eiendomsmegler.

Holbergfondene kom nylig ut med sine prognoser i Holdbergsgrafene, en oversikt som kunne konkludere med at boligprisene er på vei opp igjen. Skal du selge bolig, gjør du dermed rett i det nå fremover.

Men, det å selge bolig i dag er ikke ensbetydende med et godt salg – selvfølgelig er markedet styrende, men det er ingen ukjent sak at eiendomsmegleren man benytter seg vil ha stor påvirkning. Hallgeir Kvadsheim, best kjent som eksperten fra TV-programmet Luksusfellen, underbygger dette da han fremhever at “en god megler kan utgjøre store forskjeller i salgspris“. KVADSHEIM34

Så ja, vi kan glede oss over et bedre marked for salg, men hvordan vet du hvilken eiendomsmegler du bør velge? Hvordan finner man den eiendomsmegleren som gjør at du tjener mest på salg av boligen din?

Finn eiendomsmegleren som hjelper deg tjene penger

Det er ikke alltid like lett å skulle finne en eiendomsmegler som du stoler på vil gjøre sitt ytterste for å få solgt din bolig til best mulig pris, samtidig som megleren tar nødvendige hensyn til dine ønsker og premisser. Derfor kan det være lurt å henvende seg til flere meglere, for deretter å finne han/hun som passer dine kriterier best.

Med Tjenestetorget kan du få gratis tilbud fra mange eiendomsmeglere, rett til din mailboks. Studer tilbudene i fred og ro, og plukk deretter ut noen du vil møte og som kan være aktuelle for det ærefulle oppdraget.

Klikk her for å legge inn oppdraget gratis

Mange som har benyttet seg av Tjenestetorget, sitter igjen med gode erfaringer fra salgsprosessen.

Tommy F. Jenssen fra Trondheim forteller blant annet at han er “… kjempefornøyd med lett tilgjengelighet på tjenesten og rask respons fra eiendomsmeglere. Fikk gjort verdivurdering av leiligheten på rekortid. Anbefaler Tjenestetorget på det sterkeste“.

Asbjørn Midtgård fra Oslo skryter også av tjenesten når har fremhever at han fikk “… en utrolig god respons fra eiendomsmeglerne jeg valgte. Jeg gir dette min beste anbefaling“.

Husk at det ikke koster noe å få tilbud fra flere eiendomsmeglere. Klikk her for å gratis sammenligne tilbud fra flere eiendomsmeglere

Hva bør du tenke på i utvelgelsen av megler?

78253604

Ofte kan det være hensiktsmessig å undersøke hvilke meglere som har gjort en god jobb i nabolaget ditt. Henvend deg gjerne direkte til selgere og finn ut om de var fornøyde med jobben megleren gjorde. Hva var positivt/negativt og hvordan passer disse erfaringene med dine krav?

Hva slags bolig skal du selge? En familiebolig, en ungkarsbolig, eller en bolig perfekt for studenter? Det kan være en fordel at megleren som selger boligen er en troverdig salgsrepresentant som er godt kjent med både boligens kvaliteter, nærmiljøet og fordeler, og som enkelt kan selge inn de gode argumentene til interessenter. Skal du for eksempel selge en familiebolig er det viktig at megleren er godt kjent med hvilken skolekrets barna tilhører, muligheter for barnehageplass i nærmiljøet og nærhet til lekeplasser og rekreasjonsmuligheter.

Gå nøye igjennom tilbudene du mottar og sjekk hva som er inkludert i totalprisen. Vil megleren selv være tilstede på visning eller sendes visningsassistent? Hvor mange visninger er inkludert? Hva med styling og foto? Hvilke annonseringspakker er inkludert? Dette er vurderinger som gjør at du unngår store overraskelser.

Det er ikke nødvendigvis så lurt å velge megleren som gir den høyeste prisvurderingen på din bolig. En del potensielle kjøpere kan bli skremt av en høy prisvurdering. Det er viktig å få med så mange som mulig på visning.

Klikk her for å finne den eiendomsmegleren du ønsker deg

Kommentarer er stengt.