Ny tjeneste gjør det enklere å lease bil

Med «Airbnb for leasingbiler» får du langt mer fleksible avtaler enn det som ellers finnes på markedet.

Firmabilavtalene har i alle år vært nokså firkantene og fastlåste. Det avtales et visst antall biler over en gitt periode, gjerne på fire år. Dersom bedriftens behov for firmabiler går ned, kan man sitte på en kostnadsbombe.

I tillegg har den ansatte som skal bruke bilen, gjerne ikke mulighet til å velge biler ut fra personlige behov. Noen kan ha flere barn og trenger en stasjonsvogn, mens andre ønsker seg en lynrask Tesla.

Avtaler helt ned i tre måneder
Leasingpartner.no har tenkt helt nytt og tilbyr individuelle, fleksible og konkurransedyktige leasingavtaler som kan endres i takt med at bedriftens og de ansattes behov og ønsker endres:

*Avtaleperioden kan være så kort som tre måneder.

*Man kan endre biltype ofte.

*Man kan når som helst skaffe deg en ekstra, midlertidig bil.

*Man kan abonnere på en bil (man får førsterett på bilen du allerede leaser, og kan fornye perioden så lenge man vil).

Les mer om Leasingpartner og sjekk priser på ulike bilmodeller her!

Slik fungerer Leasingpartner.no
Enkelt forklart er tjenesten en “Airbnb for leasingbiler”: Leasing-forhandlere legger inn bilene de har tilgjengelig (både helt nye biler og nesten nye retur-biler), og innskudd/priser for forskjellige avtaleperioder (fra 3 måneder til 4 år).

Man søker i listen og velger de bilene og periodene man har behov for, så ordner Leasingpartner resten! Finner du ingen biler som passer for bedriften og de ansatte, kan du legge inn forespørsel. Denne videresender Leasingpartner til leasingforhandlere, og henter inn tilbud for deg.

Slik går du frem
Etter å ha inngått en avtale med Leasingpartner.no, legger du inn en liste med samtlige ansatte (også de som IKKE skal ha bil dekket av bedriften). Legg deretter inn en månedlig beløpsgrense på de som skal ha firmabil, så kan dine ansatte selv gå inn og velge hva de ønsker.

De som ønsker å lease/langtidsleie en dyrere bil kan gjøre det, men betaler da mellomlegget selv direkte til Leasingpartner. Alle ansatte får hvert sitt passord, og tjenesten kan leveres med bedriftens egen logo og domenenavn dersom dette er ønskelig.

Ansatte som ikke skal ha firmabil, kan også ta ut bilene de ønsker: Sett beløpsgrensen til 0, så betaler de hele beløpet selv! Da får de full fleksibilitet, og kan bytte biler etter årstid dersom de ønsker det. Og prisene er som regel langt lavere enn leiebil.

Leasingpartner har oppsiktsvekkende lave priser på firmabiler og leasing. Sjekk prisene her!

Kommentarer er stengt.