Så enkelt kan du spare tusenvis årlig på boliglånet

Med denne tjenesten fra Finn.no finner du raskt ut om du bør bytte bank.

Den siste tiden har både Nordea og DNB varslet at de kommer til å sette opp boliglånsrenten. Dermed ser det ut til at rentenivået er på vei opp etter å ha ligget på et rekordlavt nivå lenge.

Når renten er varslet opp, er det ekstra viktig å tenke på om banken din er blant de markedsledende aktørene –  slik at du har lavest mulige utgangspunkt før renten stiger.

Ifølge en artikkel i ABC Nyheter fra tidligere i år kan en husstand med et boliglån på 2,4 millioner kroner spare rundt 13.000 kroner årlig på å vrake en bank med et gjennomsnittsnivå til fordel for en bank med virkelig gode betingelser. Med en nedbetalingstid på 25 år, vil husstanden spare langt over 300.000 kroner på bankbyttet. Din Side har omtalt en familie som sparer nesten en halv million kroner etter å ha byttet bank.

Genial tjeneste gir deg oversikt
En enkel og rask måte å finne ut om du kan få bedre rentevilkår hos andre banker, er å benytte deg av den Schibsted-eide tjenesten Penger.no fra Finn.no.

Penger.no er et nettsted som enkelt lar deg sammenligne priser og vilkår på boliglån og forsikring.

Etter å ha fylt ut søknadskjemaet hos Penger.no, vil du umiddelbart få en oversiktlig liste med de mest relevante bankene ut fra individuelle behov.

Dersom noen av tilbudene ser interessante ut, kan du krysse av for banker som du ønsker å bli kontaktet av for å diskutere vilkår og forhold ved lånet. Tjenesten er gratis og uforpliktende, og du vil ikke motta noen henvendelser dersom du ikke ber om å bli kontaktet.

Les også: Her får du vinterens billigste strøm

Bytte bank eller refinansiere?
Penger.no
fungerer like bra uansett hva målet med bankbyttet er – lån til en bestemt bolig, finansieringsbevis eller refinansiering av lånet. Det fine med tjenesten er at du får kontakt med mange banker med én og samme søknad. Kontakter du én og en bank, må du sende inn alle opplysninger på nytt hver gang.

På Penger.no kan du også spare store beløp på forsikringer.

Prøv Penger.no her og nå og se hvor mange tusen kroner du kan spare på boliglånet.

Trenger du forbrukslån?
Schibsted står også bak Lendo.no. Denne populære tjenesten gjør det enkelt å søke forbrukslån hos Norges ledende banker og låneinstitusjoner. En genial måte å både finne tilbyderen med de beste vilkårene og øke sjansen for å få tilslag på lånesøknaden.

Tjenesten er helt kostnadsfri og uforpliktende, og pengene kan du selvsagt bruke til det du måtte ønske.

Her finner du Lendo.no.

Andre nyttige forbruktjenester:
Strøm.com – la leverandørene kjempe om å gi deg best tilbud.
Bredbånd.com – finn best bredbånd der du bor.

Les også: Her får du vinterens billigste strøm

Kommentarer er stengt.