Så enkelt sparte vi 4 300kr, og mye tid, svette og tårer


Det er egentlig alltid noe som burde vært ordnet. Enten det er en dør som egentlig ikke helt oppfyller den rollen den i utgangspunktet hadde eller et vindu som ikke lenger har ekstrafunksjonen at den kan åpnes.

86808305Eller, som vi opplevde, eller forsåvidt hadde opplevd en stund – et sterkt behov for å kunne oppbevare klær et annet sted enn i dekorative hauger på gulvet.

Her får du hjelp raskt 

anbudSelvfølgelig kan man dra til Ikea for å tegne opp noe man senere skal prøve å få til bli et sluttresultat som i hvert fall i fantasien kan ligne på tegningen, men har du som de fleste av oss rom som ikke helt følger malen – eller har dine egne behov så kan det være greit å få ordentlig hjelp.

Så hvor begynner man? Facebook? Twitter? Håper at noen har hatt ditt behov?

Løsningen vi valgte var å ta bilder av rommet som trengte en garderobe eller to, og sendte inn bildene med en kort beskrivelse av behovet på MittOppdrag. I løpet av to dager kom det seks henvendelser på e-post som kunne vurderes i ro og mak.

Her kan du gjøre det samme

Det geniale er at du kan lese gjennom henvendelsene i ro og mak, hjemme – sammen med de som bestemmer mest i familien – eller om man velger å ta en demokratisk folkeavstemning. Det er også mulig å gjennomføre videre kommunikasjon med tilbyderne, og alt gjøres raskt, enkelt og med full oversikt.

Vi sparte over 5 000kr – og mye blod, svette og tårer, og veldig mye tid på å sammenligne tilbudene som kom. Og da ble ikke den billigste valgt, men en kombinasjon av det som var oppfattet seriøsitet og kvalitet.

Her kan du gjøre det samme

 

Kommentarer er stengt.