Sett bort malejobben

Ønsker du å male vegger eller tak i huset ditt, men tiden strekker ikke til? Sett bort jobben med anbud og bruk fritiden din på andre ting.

Som eier av hus eller leilighet er er det ofte mye som skal fikses og vedlikeholdes. Dette kan blant annet være rom som trenger noen nye strøk av samme eller en ny, foretrukket farge. Det er vanskelig å finne tid og energi i en ellers hektisk jobbhverdag til å sette i gang med planleggingen av et maleprosjekt, og ikke minst utføre den. Med kun to dager fri i uka vil de aller fleste helst ønske å prioritere dette til ting man har lyst til. Løsningen er å legge ut jobben på anbud. Slik sparer du både tid og penger, i tillegg til at du sørger for at jobben blir profesjonelt utført mens du gjør jobben din på andre områder. Enkelt, effektivt og trygt!

Få tilbud på mail
Mittoppdrag.no er en anbudstjeneste som er helt gratis for brukerne. Du registrerer bare hvilket oppdrag du ønsker utført og hvor i landet du bor. Deretter går anbudet ut til håndverkere, bedrifter eller andre tilbydere i ditt distrikt.

Du slipper dermed å bruke tid på leting på nett, og kan i stedet blir servert tilbud foran pc-en fra forskjellige tilbydere som ønsker å utføre oppdraget ditt. Du står fritt til å velge det tilbudet som passer dine behov i forhold til tid, pris eller seriøsitet – hva som måtte være viktigst for deg. Å legge ut oppdraget ditt på anbud er helt uforpliktende og du trenger ikke å velge noen av leverandørene dersom du ikke vil.

Kommentarer er stengt.