Sjokkerende prisforskjeller på elektrikerjobben

Det kan være lønnsomt å være kritisk til håndverkernes pristilbud.

Martina Bazan og familien skulle bytte ut det elektriske anlegget i huset, inkludert sikringsskapet.

Sjokkerte over pris
De sjekket med naboene i borettslaget som hadde fått utført den samme jobben, og stemningen var ikke høy da svarene avslørte at de sto overfor en utgift på ca 35.000 kroner.

Fmilien tok kontakt med et firma på egenhånd som kom på befaring og tilbød seg å gjøre jobben for litt over kr 35 000, noe de takket pent nei til fordi de syntes det var for dyrt.

Anbudstjenesten MittOppdrag.no – få kvalitet til lav pris

Lot håndverkerne konkurrere
Martina hadde imidlertid en idé om hvordan hun kunne få ned prisen – nemlig ved å la håndverkerne konkurrere om å få oppdraget ved å bruke en anbudstjeneste.

– Jeg har erfaring med slike tjenester fra da jeg bodde i Tyskland. De er både gratis og enkle å bruke, og man får raskt tilsendt flere tilbud man kan velge mellom.

– Dessuten trenger man heller ikke vente på masse befaringer, forteller Bazan.

Hun googlet seg derfor frem til den populære anbudstjenesten MittOppdrag.no, hvor hun la hun inn elektrikerjobben for å sjekke om hun kunne få utført jobben billigere.

Sikringsskap

Martia Bazan skulle blant annet skifte ut sikringsskapet til et nytt med automatsikringer.

8000 kroner billigere enn naboen

– Etter 24 timer hadde jeg fått svar fra to firmaer som kunne utføre jobben på kort sikt, det ene 8000 kroner billigere enn hva naboene hadde betalt.

– I tillegg var det ene, Brøter Elektro AS, raske til å svare, hyggelige og kompetente på telefonen. Jeg følte meg rask trygg. Vi fikk tilbud om befaringen allerede neste dag, og de kunne også komme i gang med arbeidet veldig raskt.

Totalprisen til firmaet Brøter Elektro AS var på kr 25.000 inkludert moms. Da skulle det følgende jobb utføres:

  • Nytt sikringsskap med 16 sikringer installeres
  • Installere 2 lysbryter og 4×2 og 1×1 stikkontakter inne i huset
  • Installere 2×2 stikkontakter til utendørs bruk pluss legging av kabel
  • 2 ganger jording sammen med åpning og ny fuging i badet
  • Legging av ny strømkabel med ny bryter

Martina Bazan ga jobben til Brøter Elektro og er kjempefornøyd med utført arbeidet, raskt og til en mye rimeligere pris enn hva naboene måtte ut med.

– Hvis vi trenger en håndverker igjen, skal jeg helt sikkert bruke MittOppdrag.no, og jeg kommer også til å anbefale det til venner og bekjente som har behov for å få utført et oppdrag, avslutter Martina Bazan.

Slik fungerer MittOppdrag

MittOppdrag.no er en anbudstjeneste der brukerne beskriver hva slags tjeneste de ønsker utført. Du slipper å lete i telefonkatalogen eller på måfå på nett, men kan i stedet sitte i ro og mak foran pc-en og vurdere tilbud fra håndverkere og de aller fleste andre bransjer du kommer på.

På denne måten får du en fin oversikt over prisnivået på oppdraget du vil ha utført. Pristilbudene kan variere mye, men vi råder deg også til å ta med faktorer som seriøsitet og erfaring når du velger tilbyder.

Frank sparte 75.000 kroner på boligsalget

Du betaler ingenting for å legge inn oppdraget ditt, og det er ingen forpliktelser heftet ved registreringen.

MittOppdrag kan brukes til de fleste tjenester man ønsker utført, og brukerne får tilbud på alt fra snekkere og eiendomsmeglere til webutvikling ogvakttjenester.

Mange har til og med lagt ut bryllupet på anbud og spart store beløp på blant annet lokaler, catering, transport ogfotografering. Og Til ferier kan du bruke tjenesten til å skaffe deg billig hytte, hotell og transport.

Legg inn et oppdrag på 1-2-3

1. Klikk her for å legge inn oppdrag
(eks: Jeg trenger en takstmann til å vurdere verdien av min bolig, snarest mulig.)

2. Sjekk svar i mailboksen

3. Ta kontakt med aktuelt firma/bedrift som kan utføre jobben.

Kommentarer er stengt.