billig strom

Sjokkpriser: Nå er strømmen dyrere enn i vinter

Det tørre og varme været fører til tidenes høyeste julipriser.

Det er kanskje vanskelig å huske det når vi bader i sol og varmegrader, men for bare noen få måneder siden var det sprengkulde i lange perioder mange steder i landet. Den kalde vinteren førte til usedvanlig høye strømpriser, og regningene var tidvis 50 prosent høyere enn i normale perioder.

Kraftprisen pleier å stupe på våren og sommeren, men den ekstremt varme sommeren har ført til at vannmagasinene tørker ut. I juli var strømprisen høyere enn den var i februar, og ferske månedstall (2. august) viser at vi aldri har opplevd dyrere strøm i juli enn i år. Samtidig viser prognoser at strømprisen kan stige 30 prosent i siste halvår av 2018. Prisen for vanlige husholdninger kan øke med hele 4200 kroner sammenliknet med i fjor.

– Vi ser nivåer på strømprisene vi ikke har opplevd siden kriseårene 2002/03 og 2010/11. Nå er vi i den absurde situasjonen at vi koser oss på stranda og håper på regn, sier markedssjef Bjørn Arctander i strømselskapet Telinet til Nettavisen Forbruker.

Dette er Norges billigste strømavtale nå!

Slik finner du billigst strømavtale
I perioder med høye strømpriser er det ekstra viktig å sjekke om man har en konkurransedyktig strømavtale. På Konkurransetilsynets offisielle prisoversikt Strømpris.no kan man til enhver tid se hvilke avtaler som er billigst. En gjenganger på topplisten er Telinet Energi.

I uke 32 ligger avtalen Telinet Spotpris AG helt øverst på oversikten som viser de billigste strømleverandørene i Norge.

– Forbrukerrådets strømprisportal ble etablert sommeren 2015, og Telinet Energi har hele tiden vært på billigtoppen. Ved å skifte til Telinet Spotpris AG i dag kan du trygt kose deg på ferie i visshet om at du har sommerens beste strømavtale, fortsetter Arctander.

Bytt enkelt og gratis til Telinet Spotpris AG her og nå!

Enkelt og gratis å bytte leverandør
I dag er leverandørbyttet automatisert, og det er enklere enn noen gang å bytte til en billigere strømleverandør. Det nye strømselskapet tar seg av alt det praktiske ved bytting, og det koster ingenting å skifte leverandør.

Derfor er spot den beste avtaleformen
Spotavtale, eller innkjøpspris som det også kalles, innebærer at kunden får strømmen til samme pris som det strømleverandørene betaler – mot et fast påslag som dekker leverandørenes administrasjonskostnader og inntjening.

VGs Dine Penger har avslørt man i løpet av et liv vil spare mellom 25.000 og 65.000 kroner gjennom på å velge strøm til innkjøpspris fremfor en variabel avtale.

Fornybar energi
Miljøorganisasjoner anbefaler fornybar energi for å stimulere utviklingen av slik produksjon. Telinet Energi har 100 prosent fornybar energi inkludert i sine avtaler.

Her bytter du enkelt til Telinet Spotpris AG (nr. 1 på strømpris.no)

Kommentarer er stengt.