Skal du kjøpe varmepumpe?

Det er mye du kan spare på å gjøre det på anbud.

Skal du investere i varmepumpe, er det lurt å forhøre deg med ulike leverandører for å få det beste tilbudet. Du bør selvsagt ikke gå for den første og beste leverandøren, men finne produktet som passer din bolig og din økonomi best. Det er store prisforskjeller både mellom forhandlerne og mellom de store kjedene, som betyr at det er mye penger å spare.

Motta tilbud på varmepumpe

Nettavisens gratistjeneste Gruppeanbud.no kan hjelpe deg med å få en god pris på varmepumpen du ønsker deg. Du registrerer hvilken modell og merke du ønsker og hvor i landet du bor, og Gruppeanbud.no gjør resten for deg.

Tjenesten kobler sammen mange kjøpere av samme produkt, og sender dette på anbud til leverandører. Da får man gode kvantumsrabatter man ikke ville fått alene.

Det lønner seg å legge inn et forespørsel om kjøp av pumpe og montering i ett. Da har du kun ett kundeforhold hvis noe skulle gå galt. Monteringen koster 4.000-.5.000 kroner, litt avhengig av hvor standardisert jobben er i din bolig.

Bli med på gruppeanbud og få kvantumsrabatt!

varmepumpe

Slik fungerer Gruppeanbud

Legg inn hva du ønsker å kjøpe, så sender vi deretter samlet forespørsel på anbud til alle relevante leverandører, på vegne av deg og tusenvis av andre brukere. Du får resultatene på mail, og kan klikke på anbudet du selv ønsker å benytte deg av.

Det er helt gratis å registrere seg og motta anbud, og du står helt fritt til å akseptere eller avslå eventuelle tilbud du får.

Enkelte produkter er abonnementsbasert (som f.eks. kontaktlinser), og disse sender vi jevnlig ut på anbud, på vegne av alle brukerne. Da får du alltid de beste prisene.

Du kan bli med på gruppeanbud på andre produkter også enn bil. Du betaler ingenting for å legge inn ønsket produkt, og det er ingen forpliktelser heftet ved registreringen.

Du finner Gruppeanbud.no her

Kommentarer er stengt.