Slik arrangerer du det feteste utdrikningslaget

… uten å sprenge budsjettet.

Du har fått spørsmål om å være forlover, har takket ja, og gleder deg til å sette i gang med planleggingen. Målet er at dette skal bli en av de mest minneverdige dagene til den kommende brud/brudgom. Når du så setter deg ned for å gjøre jobben med å planlegge arrangementet, går det opp for deg; Hvordan skal jeg klare å holde meg til oppsatt budsjett?

La andre konkurrere om å gjøre jobben for deg 461904507

Ønsker du å ta med bruden/brudgommen på en helikoptertur, eller trenger du en buss som kan frakte dere rundt hele dagen? Ser du etter et rimelig overnattingssted, eller et selskapslokale der festen kan vare ut i de sene nattetimer? Planlegger du en villmarkstur, eller kanskje spa er den store tingen denne dagen?

Uansett opplegg, den enkleste måten for ikke å sprenge budsjettet, er å la forskjellige aktører konkurrere om å gjøre tjenesten for deg. Det gjør du enkelt ved å registrere ønskede oppgaver på anbudstjenesten Mittoppdrag.no.

Her får du de beste og rimeligste tilbudene

På Mittoppdrag.no er du bare noen få tastetrykk unna å få gode tilbud fra ulike aktører som kan utføre oppdraget ditt.

Fremgangsmåten er enkel:

Gå inn på Mittoppdrag.no og klikk på register oppdrag. Fyll deretter inn nødvendige opplysninger om hva du trenger hjelp til, og avslutt med å sende inn skjemaet. Det er helt gratis å legge inn oppdraget ditt, og det er ingen forpliktelser heftet ved registreringen.

Kort tid etterpå vil du motta tilbud fra flere aktører som kan utføre jobben.

Da gjenstår det kun for deg å ta kontakt med aktørene som passer dine kriterier.

Tidligere brukeropplevelser på Mittoppdrag.no

Raskt svar m/tilbud og videre god dialog. Fleksibilitet og tilpassingsdyktighet i leveranseforhold.” (Vigdis om helikoptertransport)

Veldig fornøyd! Hadde best pris av alle jeg sjekket. Kom i god tid. Var veldig hyggelig sjåfør vi fikk også.” (Anonym bruker om personaltransport)

God mat som var flott presentert på fatene. Presis levering. Kan anbefales. Hadde sjømat koldtbord og tapas meny. En god kombonasjon.” (Anonym bruker om selskapsmat)

Kommentarer er stengt.