Slik blir den store festen en suksess

Konfirmasjon, dåp, bryllup eller jubileum? Spar både tid og penger.

Det er mye jobb å arrangere store fester og listen over oppgaver som må gjøres før men kan heve glassene og ønske velkommen til fest, er lang.

foto34

Lei inn en fotograf til festen så er du sikker på at minnene blir foreviget på beste måte.

Blomster, fotograf og kirke
Gjestelisten må lages og invitasjoner skal skrives og sendes, blomsterdekorasjoner må bestilles, det må eventuelt bookes tid i kirke, hos fotograf, frisør etc, gave må man bestemme seg for, og det må handles inn klær og accessoirer til anledningen.

Festlokalet skal selvfølgelig avklares og leverandør av maten bestilles.

Få tilbud fra leverandørene på mail
Det kan bli mye å holde styr på og ikke minst kan det bli dyrt, men en enkel løsning er å bestille anbud på flere av oppgavene fra en anbudstjeneste som MittOppdrag.no.

Et anbud sender du inn helt gratis, også får du svar på mailen fra alle som har ledig kapasitet og ønsker å gi deg et tilbud. På den måten slipper du å lete på nettet eller i telefonkatalogen etter aktuelle leverandører, ringe rundt for deretter å oppleve at mange ikke har ledig kapasitet.

Med aktuelle tilbud på mail kan du heller i ro og make velge det som passer deg/dere best, og deretter bestille hos den aktuelle leverandøren direkte.

Tjenesten er gratis og uforpliktende slik at dersom du ikke finner noe som passer deg, så deaktiverer du bare ditt oppdrag/anbudet.

Klikk her for å legge inn oppdrag gratis

Husk at i tillegg til selskapslokale og mat/catering kan du få tilbud på musikk, fotograf, blomster, frisør etc. Andre bruker også MittOppdrag.no til snekker, glassmester, maler, rørlegger, elektriker, flytting, gartner, vaskehjelp etc.

MittOppdrag.no er Norges eldste og største anbudstjeneste og tilbyder av alle tjenester fra håndverkerarbeide til personlig pleie. Å benytte tjenesten er helt gratis og man forplikter seg ikke til å bruke noen av tilbyderne som man får tilbud fra.

Kommentarer er stengt.