Slik får du Apple Pay i Norge

Nå er Apples betalingsløsning endelig tilgjengelig også i Norge.

Apple Pay har vært i bruk i flere land helt siden 2014, men først i sommer ble den populære betalingsappen tilgjengelig også for norske brukere.

Santander er nå en av få selskaper som tilbyr Apple Pay gjennom selskapets kredittkort Gebyrfri Visa. Kort fortalt er Apple Pay en digital lommebok som gjør det mulig å betale med iPhone, Apple Watch, iPad og Mac i nettbutikker, butikker og på diverse brukersteder og kollektivtransport.

Bestill Gebyrfri Visa her og få Apple Pay i Norge!

Langt flere bruksmåter enn Vipps

Du kan bruke Apple Pay til kontaktløs betaling i Norge og i millioner av butikker over hele verden. Gebyrfri Visa-kortet er helt gebyrfritt – ikke bare på varekjøp hjemme i Norge, men også i utlandet. Apple Pay er en genial og uunnværlig app å ha med seg på ferie!

Forestill deg en avansert versjon av Vipps; en brukervennlig app som ikke bare fungerer utenfor Norges grenser, men som også kan benyttes som betalingsløsning i en rekke andre sammenhenger enn til overføringer mellom venner. Ifølge Visa Norge kan det bli mulig å betale med Apple Pay i alle butikker innen 2020, både i Norge og i utlandet.

Å komme i gang med Apple Pay er svært enkelt. Etter at du har bestilt og mottatt kredittkortet Gebyrfri Visa, legger du kortet i appen Wallet, som er forhåndsinstallert på din iPhone. Så fort vilkårene er godkjent, er du klar til å bruke mobilen eller Apple Watch til betale med.

Bestill Gebyrfri Visa her!

KONTAKTFRI: Med Apple Pay kan du enkelt betale med mobilen eller Apple Watch.

Reiseforsikring er inkludert

Du får også en rekke andre fordeler med ditt Gebyrfri Visa-kort. En av dem er reiseforsikring inkludert når du betaler minst halvparten av transportkostnadene med kortet. Forsikringen er en reise- og avbestillingsforsikring som gjelder for deg og et reisefølge på inntil tre personer, og den gjelder i inntil 90 dager så lenge reisen starter og slutter i Norge.

Reiseforsikringen i Gebyrfri Visa-kortet ditt gjelder over hele verden, og har en ordinær egenandel på 500 kroner. Har du en helårs reiseforsikring fra før, kan det likevel være et godt supplement med en ekstra reiseforsikring – for eksempel i forbindelse med tap av reisegods. Da vil man kunne få dekning under begge forsikringene, og har større mulighet for å få dekket hele tapet.

Med Gebyrfri Visa kan du takke nei til ekstraforsikring på leiebil

Gebyrfri Visa-kortet ditt inneholder også en gratis egenandelsdekning for leiebil. Denne fungerer slik at så lenge du har betalt 100% av  leiebilavtalen med kredittkortet, vil den dekke en eventuell egenandel for skade på leiebilen. Forsikringen dekker både kaskoskader og tyveri, og dekker egenandelen opp til 20 000 kroner (maks 2 skader og inntil kr 40 000 totalt pr år).

Bestill Gebyrfri Visa her og få Apple Pay i Norge!

Eff.rente 23,4 %, 15 000, – o/12 mnd, kostnad kr. 1.780. Totalt kr. 16.780

Kommentarer er stengt.