Raskt Internett i bilen og på hytta

Du har Internett på mobilen sier du, men hva med når du trenger en bedre linje til tyngre oppgaver og har behov for å koble PC, iPad eller annet teknisk utstyr til nettet? ice.net gir deg, og alle andre du er med, raskt Internett for én sum – i 3/4 av vårt kongerike.

Med ice.net sin bredbåndsløsning kan du gjøre om bilen til et rullende trådløst nettverk, hvor alle innenfor de 4 dørene kan surfe på samme nettverk. Dette er en utrolig god løsning dersom du skal ha en kollega i forsetet, eller barn i baksetet – eller begge deler samtidig. Spesielt er denne type løsning hjelpsom dersom du må laste ned dokumenter, eller jobbe på nettet med oppgaver som er noe mer hastighetskrevende.

Løsningen er mulig på grunn av ice.nets uovertrufne dekning i Norge, samt den kraftfulle ruteren som følger med abonnementet. Med en dekning på 75% av Norges landareal er det ikke mange stedene du ikke skulle få signaler. Siden løsningen er ruterbasert slipper du å måtte ha et SIM-kort for hver av de tingene du behøver å koble til nettet, og får dermed en svært enkel løsning for alle du skal ha med i bilen.

Oppsettet er også svært enkelt: skru på antennene og koble til ruteren i sigaretttenneren – vanskeligere er det ikke.

Du løser også problemet med hvordan du skal få Internett på hytta da du bare kan nappe med deg ruteren fra bilen og ta den med inn og plugge den inn igjen. Det innebygde batteriet sørger for at nettet forblir tilkoblet frem til du finner en ny strømkilde igjen.

ice.net benyttes av noen av Norges største selskaper, som Pon, Røde Kors og Hurtigruten.

ice.net kan du bestille her.

Kommentarer er stengt.