Slik finner du den beste advokaten for din sak

På enkelt mulig vis og tilpasset ditt budsjett.

Havnet i en uheldig situasjon som kan ha store økonomiske konsekvenser? Har naboen satt seg på bakbeina og nekter deg å bygge drømmegarasjen? Har ekskona fått blod på tann og krever halve formuen? Eller kanskje du enkelt og greit har vanskeligheter med å forstå kompliserte, juridiske dokumenter?

I mange situasjoner er det ofte greit å få hjelp av en advokat som kan veilede deg og kjempe din sak. Men, hvor skal du henvende deg og hvilken advokat skal du velge?

Spar tid og penger – bruk Tjenestetorget

Å finne en god advokat som behersker det rettsområdet din sak angår, er i utgangspunktet en lang og krevende prosess. På samme tid er kan det fort bli veldig dyrt. Det finnes imidlertid en tjeneste som kan gjøre denne jobben enkel for deg – Tjenestetorget.

78724287

Tjenestetorget er en nettside hvor du kan hente inn tilbud på produkter og tjenester. Med et bredt utvalg av aktører rundt om i hele landet, gir Tjenestetorget deg muligheten til å sammenlike priser og betingelser på tvers av aktørene – og enkelt finne frem til den best egnede advokaten for din sak.

Tjenesten er gratis, og veldig enkel å bruke.

Her kan du lese mer om Tjenestetorget

Slik går du frem

Fremgangsmåten for å skaffe en advokat for din sak er som følger:

1. Du fyller ut et enkelt skjema med nødvendig informasjon vedrørende henvendelsen.

2. Deretter får du oversikt over hvilke advokatfirmaer som kan bistå din sak. Kryss av for de du ønsker tilbud fra.

3. Etter kort tid vil du motta tilbud fra advokatfirmaene du selv valgte, og du står fritt til å benytte/forkaste tilbudene du mottar.

Her kan du innhente tilbud

Svært fornøyde brukere

Fordelen med å bruke tjenestetorget, er at alle leverandørene vet at de konkurrerer med flere aktører og vil derfor strekke seg ekstra langt for å få deg som kunde. Dette har bidratt til mange fornøyde brukere av tjenestetorget;

Jeg skrev mail sent på kveld, og allerede morgenen dagen etterpå fikk jeg hjelp! Jeg syns dette var en grei og veldig fin måte og gjøre det på! Advokatene var kjappe å kontakte meg!” (Silje Jensen, Telemark)

Raske og tydelig tilbud fra advokater etter at spørsmålet var lagt ut. Et supert hjelpemiddel i en travel hverdag!!” (Hilde Bøe, Sandnes)

Innhent tilbud her

 

Kommentarer er stengt.