Slik finner du den beste eiendomsmegleren

Her er Hallgeir Kvadsheims tips til deg som skal selge bolig.


Skal du selge boligen din er du naturlig nok opptatt av å få best mulig pris. Da kan det være lurt å få eiendomsmeglerne til å konkurrere om å få gjøre jobben for deg. Men det er ikke sikkert lavest pris på meglertjenester og høyest verdivurdering er det du bør vektlegge når du skal velge en eiendomsmegler.

Hallgeir Kvadsheim er forbrukerøkonom og kjent fra TV-programmet Luksusfellen, han forteller at priser og betingelser fra eiendomsmeglere varierer mye og at man derfor bør sammenligne flere eiendomsmeglere før du bestemmer deg.

Få et godt tilbud på eiendomsmegler på Tjenestetorget.no.
 Klikk her.

Kan gi store utslag i salgspris

Her er Hallgeirs beste tips når du skal velge eiendomsmegler:

En god megler kan utgjøre store forskjeller i salgspris. Undersøk hvilke meglere som har gjort en god jobb i nabolaget. Sjekk gjerne direkte med selgerne og finn ut om de ble fornøyde med jobben. Hvis du ikke finner riktig tone og har en dårlig kjemi med megleren, er det ikke usannsynlig at det samme vil skje når megleren møter kjøperne på visning. Stol på magefølelsen din.

Kjennskap til nærmiljøet

Selger du en familiebolig, er det viktig at megler er godt kjent med hvilken skolekrets barna tilhører, muligheter for barnehageplass i nærmiljøet og nærhet til lekeplasser og rekreasjonsmuligheter. Om ønskelig kan du selv også delta på visningen sammen med megler for å besvare spørsmål om nærmiljøet.

bolig

Høyest verdivurdering?

Det er ikke nødvendigvis så lurt å velge megleren som gir den høyeste prisvurderingen på din bolig. En del potensielle kjøpere kan bli skremt av en høy prisvurdering. Det er viktig å få med så mange som mulig på visning.

Gå nøye igjennom tilbudene

Gå nøye igjennom tilbudene du mottar og sjekk hva som er inkludert i totalprisen. Vil megleren selv være tilstede på visning eller sendes visningsassistent? Hvor mange visninger er inkludert? Hva med styling og foto? Hvilke annonseringspakker er inkludert?

PENGER

Hvordan hente i inn tilbud?

Tjenestetorget.no kan du innhente tilbud fra mange forskjellige eiendomsmeglere helt gratis. Du fyller ut nødvendig informasjon i skjemaet her, deretter vil du motta mange tilbud som du kan vurdere.

Tjenestetorget.no tilbyr også flere bransjer hvor du kan motta tilbud fra forskjellige aktører og dermed spare mye penger ved å velge de beste tilbudene. Du kan velge den boligalarmen som passer akkurat deg, spare penger på forsikringene ved å samle flere hos ett selskap eller motta tilbud på solskjerming til boligen din nå som det nærmer seg sommer.

Ønsker du et uforpliktende tilbud fra flere eiendomsmeglere?
 Gå til Tjenestetorget.no.

Kommentarer er stengt.