Slik finner du den rimeligste boligalarmen

– Dette er mitt aller beste råd, sier Hallgeir Kvadsheim fra “Luksusfellen”.

Stadig flere nordmenn velger å skaffe seg boliglarm. Vi sikrer oss med alarm både på hus, leilighet og hytte eller fritidsbolig – fordi risikoen for innbrudd er for høy.

Store forskjeller
Men hvilken leverandør skal man velge? Sammenligner du priser med en nettjeneste som for eksempel Tjenestetorget, finner du fort ut at det er store forskjeller på tilbudene.

boligalarm-sensor

En boligalarm skremmer tyvene unna, og sikrer dine verdifulle eiendeler.

Ett godt råd
Ifølge økonomisk rådgiver for Tjenestetorget, Hallgeir Kvadsheim, også kjent fra TV-programmet “Luksusfellen”, er nettopp det å sammenligne priser noe man bør ta seg tid til.

– Mitt aller beste råd er å innhente tilbud fra flere leverandører, forteller Kvadsheim.

Enklere enn man skulle tro
Det å be om tilbud på varer og tjenester via nettjenesten Tjenestetorget er gratis, uforpliktende og enklere enn man skulle tro.

1. Fyll ut skjema

2. Velg leverandør

3. Sammenlign tilbudene

Her kan du teste ut Tjenestetorget hvis du vil sikre deg med boligalarm, eller sjekke om du kan spare penger på å bytte til en billigere leverandør.

Flere fordeler med alarm
Hallgeir Kvadsheim påpeker også at de som går til anskaffelse av en boligalarm for første gang, sparer penger på lavere boligforsikring. Med andre ord er det med en liten innsats mulig å sikre både hjem og eiendeler samt knipe inn på utgiftene.


“Vi trengte å installere alarm raskt, og vi fikk svar fra 3 leverandører dagen etter forespørselen på tjenestetorget. Som forbruker er dette gull – tidsbesparende, informativt, utrolig enkelt og trygt”
Marianne, Oslo
 
“Tjenestetorget er en flott plass hvor man kan innhente gratis tilbud fra de aktuelle tilbydere som man måtte ønske.”
 Alf Einar Lavik, Sørreisa
 
 
Kommentarer er stengt.