Slik finner du et kredittkort som passer for deg

Det finnes tre forskjellige bruksmønstre som avgjør hvilket type kredittkort som passer deg.

Bruker du kredittkortet til å betale for varer og tjenester? Bruker du kortet til å ta ut penger fra minibank? Vil du flytte gjeld fra flere kredittkort over på ett kredittkort?

Nettavisen Kredittkort finner du oversikten over alle norske kredittkort. På nettsiden er kortene godt beskrevet med fordeler og ulemper, og rangert slik at du enkelt kan finne kortet som passer akkurat deg. Nettsiden har også identifisert tre forskjellige scenarier som er med på å avgjøre hvilke type kort som passer deg best.

1. Jeg betaler alltid hele fakturaen ved forfall

Du bruker kortet ofte, men unngår renter ved å betale hele fakturaen ved forfall. I ditt tilfelle er derfor renten på kortet irrelevant, og du bør se etter kort som vil belønne deg for bruket i form av cashback, bonus og rabatter. Noen er mer sjenerøse enn andre, så gå for kredittkortet som gir deg best avkastning på ditt bruk.

Klikk her for å sammenligne kredittkort med bonus, rabatter og cashback.

2. Jeg betaler sjelden eller aldri tilbake hele beløpet

Hører du til i denne kategorien bør du først og fremst finne et kredittkort med lav rente. Jo lavere renten er, jo lavere blir den månedlige regningen.

Klikk her for å sammenligne kredittkort med lavest rente.

3. Jeg har høy kredittkortgjeld

Dersom du har høy kredittkortgjeld på ett eller flere kort, bør du samle denne gjelden og putte inn i ett kort med lav rente. Deretter bør du se på hvor mye du har råd til å betale hver måned og bruke dette beløpet til nedbetaling av gjelden. Dersom du kun betaler ned minimumsbeløpet hver måned, kan det ta deg mangfoldige å å bli kvitt gjelden.

Klikk her for å sammenligne kredittkort med lavest rente.

Her finner du Nettavisen Kredittkort

Portal for forbrukslån

Trenger du penger, men er usikker på hvilken bank du skal velge? På nettsiden Nettavisen Kredittkors søsterside Nettavisen Lånehjelpen finner du både de mest populære og de mest gunstige forbrukslånene fra norske banker.

Forbrukslånoversikten.no kan du sortere de ulike lånene etter hvor mange som har søkt om lån via nettsiden. I skrivende stund er det OppFinans som topper listen med 372 søknader. Bank Norwegian følger på neste plass med 320, mens L’Easy Minilån er tredje mest populært med 317 søknader.

På Nettavisen Lånehjelpen har du en rekke andre sorteringsvalg . Du kan blant annet sortere etter priser, renter og gebyrer for å gjøre det lettere å finne det forbrukslånet som passer deg best.

Her finner du Nettavisen Lånehjelpen

Kommentarer er stengt.