Slik finner du rimelig og dyktig håndverker

Denne gratistjenesten gjør jobben for deg.

Å finne en dyktig og rimelig håndverker når du virkelig trenger det, er ikke alltid like lett. Nettavisens tjeneste gjør jobben for deg.

Mittoppdrag.no er en anbudstjeneste som er helt gratis for brukerne. Du registrerer hvilket oppdrag du ønsker utført og hvor i landet du bor. Deretter går anbudet ut til håndverkere i ditt distrikt.

Du slipper altså å lete etter håndverkere i telefonkatalogen eller på nettet, og kan i stedet sitte i ro og mak foran pc-en og vurdere tilbud fra håndverkere som ønsker å utføre oppdraget ditt. Du står fritt til å velge det tilbudet som passer dine behov – enten tid, pris eller seriøsitet er viktigst for deg.

Du betaler ingenting for å legge inn oppdraget ditt, og det er ingen forpliktelser heftet ved registreringen.
Du forblir anonym helt til du eventuelt takker ja til et tilbud.

Mye penger å spare

Dine Penger og VG avslørte at det er mye penger å spare på å legge håndverkeroppdrag ut på anbudstjenester. En småbarnsfamilie fra Oslo fikk tilbud som varierte fra 68.500 til kroner 9000 da de trengte en snekker til å skifte ut kjøkkenet.

På Mittoppdrag.no kan du legge oppussingen din ut på anbud for at håndverkerne skal «konkurrere» om å få gjøre jobben. Etter du har mottatt tilbudene kan du gjøre vurderinger ut i fra pris og brukeranmeldelser av håndverkerne på Mittoppdrag.no.

For å gjøre det enklere å finne de rette håndverkerne, det være seg rørlegger, snekker eller elektriker, er det ifølge Norske rørleggerbedrifters landsforening en del ting du bør spesifisere når du legger ut jobben på anbud.

håndverkere

Vegger og tak

Ønsker du hjelp til noe maling eller skal alt flislegges? Målet på flisene påvirker prisen på legging. Vet du målene på arealet som skal flislegges får du en mer nøyaktig pris tilbake.

Snekker

Skal vegger flyttes på, eller dører og vinduer skiftes?

Finn snekker her

Rør og vann

Er dagens rør lagt utenpå eller inne i veggen? Vet du hvilket system som er brukt, for eksempel rør-i-rør, kobberrør eller liknende? Skal vannuttakene ha samme plassering som i det gamle badet eller vil du gjøre om på planløsningen? Har du tanker om plassering, innmuring av badekar og lignende bør du definere dette.

Finn rørlegger her

Rive eksisterende bad

Spesifiser om du skal rive selv eller ønsker hjelp til dette. Hvor mange kvadratmeter er det snakk om og hvilke type materialer skal vekk? Vil du ha hjelp til opprydding og bortkjøring?

Mur og støpearbeid

Er det behov for å støpe gulv? Skal det legges membran. Ønsker du fliser eller våtromsplater?

Varme og elektrisk anlegg

Hva slags oppvarmingsløsning har boligen? Elektriske varmekabler eller en vannbåren løsning? Ønsker du flere strømuttak og vet du hvor de skal plasseres?

Finn elektriker her

håndverker

Ventilasjon

Finnes det en luftespalte under døren? Er det montert automatisk avtrekk eller mekanisk vifte?

Dokumentasjon

Legg ved gode bilder av badet slik det ser ut i dag. Lag gjerne en skisse av planløsning. Kjenner du til skader eller hvor rørt er plassert i veggen er det fint å merke av dette.

Legg ut jobben på anbud her

På Mittoppdrag kan du også legge inn anbud for en rekke andre bransjer enn håndverkere. Trenger du for eksempel enn advokat, regnskapsfører eller designer, er det bare å klikke seg inn på tjenesten med en gang.

Har du funnet en håndverker gjennom Mittoppdrag.no? Vi vil gjerne høre din historie! Klikke her for å sende oss en e-post.

Kommentarer er stengt.