Slik kan bedriften spare både tid og penger

Her er tjenesten som lar ansatte fokusere på det som er viktigst.

Tid spart er penger tjent

Det er en kjent sannhet at “tid er lik penger”, og det er viktig for bedrifter å kunne la ansatte legge tiden sin der det gir mest penger tilbake – og er det en ting tiden blir brukt mest ueffektivt på så er det på å fylle ut reiseregninger.

83590515

Ja, reiseregninger kan være litt av et puslespill

Reiseregninger spiser arbeidstiden

Reiseregninger tar lang tid å fylle ut, er omfattende, og man blir ofte letende etter de siste kvitteringene for å kunne sette sammen detaljene som kreves for at riktig refusjon skal bli gitt. Hva om hele prosessen kunne vært automatisk?

Et innovativt norskt selskap

Det er dette TravelText har løsningen på. TravelText er ulikt alle andre web og app-baserte reiseregningsløsninger. Den unike metoden for å registrere et utlegg gjør at man er ferdig på noen sekunder, i stedet for minutter – slik man må med tradisjonelle app-løsninger.

TT kontorer

Jarl-Gunnar Lier – gründer og oppfinner av TravelText

Enkelt, raskt og billig

TravelText er bygget på en systemintelligens som automatiserer store deler av utfyllingsjobben. Fordi det går så raskt å registrere utlegget bryter TravelText en viktig tidsbarriere – grensen for hvor mye tid man orker å bruke på registrering av utlegget når man er på farten. Normal praksis, selv når man har appløsninger, er at man samler opp utleggene og kvitteringene for deretter å ta et skippertak senere.

Ingen skippertak

Med TravelText  derimot, er jobben så raskt unnagjort at det blir naturlig å ta registreringen der og da – og sluttresultatet er at reiseregningen faktisk er ferdig utfylt på det tidspunktet man vanligvis starter skippertaket. I tillegg er systemet lagt opp på en slik måte at man like enkelt får det videre til den som skal attestere og til regnskapsfører, slik at hele prosessen blir ekstremt enkel sammenlignet med vanlig praksis.

TravelText koster 99,- i måneden, men du kan prøve TravelText gratis i 30 dager ved klikke her 

Les mer om historikken bak selskapet og produktet ved å klikke her.

Kommentarer er stengt.