Slik kan du spare mye på flyttebyrå

Finn det billigste og beste ved å få tilbud fra flere.

Flytting er slitsomt, det er det ingen tvil om. Man må leie bil, man må bære, man må organisere og man må pakke ting i esker. Hvorfor ikke gjøre prosessen litt enklere for deg selv?

Enklere flytting

Selve pakkingen av ting kommer man gjerne ikke utenom når man skal flytte, men flytteprosessen kan du med få grep gjøre til en mye enklere affære. Ved å bruke et flyttebyrå slipper du å tenke på selve bæringen av esker og møbler, og kan fokusere på å pakke ut og komme i stand i ny bolig.

Tjenestetorget.no kan du enkelt innhente uforpliktende tilbud fra flere aktører, for å finne det som passer deg og dine behov best.

Innhent tilbud fra flyttebyråer på Tjenestetorget.no.

Vurder hva du trenger

125170929

Lei et flyttebyrå, og unngå unødvendig stress ved flytting.

Det er en rekke faktorer du bør tenke over når du skal bestille flyttebyrå, som påvirker både prisen og effektiviteten.

– Hvor mange ting har du?

– Hvor stor bil kan flyttebyrået tilby?

– Hva er timesprisen?

– Tilbyr byrået utvasking?

Størrelsen på bilen har mye å si. Har du mange og store ting lønner det seg med stor bil, og med stor bil kjører du gjerne færre turer enn med liten bil. Det kan derfor lønne seg å velge et flyttebyrå med litt høyere timepris og større bil hvis avstanden mellom gammel og ny bolig er stor, eller hvis du vil få tingene dine fortest mulig frem.

Få tilbud fra flyttebyråer her. 

Tjenestetorget.no tilbyr også tjenester innen en rekke andre bransjer. Her kan du for eksempel innhente tilbud på varmepumpe, sjekke prisene på boligalarm eller finne den rette eiendomsmegleren.

Prøv Tjenestetorget.no her.

Kommentarer er stengt.