Slik sparer du tusenvis på tannlege

Nettavisen har tidligere avslørt at det kan være ekstremt mye penger å spare hvis man velger riktig tannlege. I denne artikkelen forteller en forbruker at han sparte til sammen ca 8500 kroner på å bytte ut en tannlege som krevde 5000 kroner timen for å feste en krone. Den nye tannlegen tok bare 1500 kroner for jobben.

Høye priser hos tannleger har med årene ikke blitt billigere – tvert i mot. Skal du til tannlege i dag, kan du risikere å bli nærmest økonomisk ruinert.

Forbrukerhistorien fra Nettavisen viser hvor mye penger det er mulig å spare dersom man er kritisk til stive priser og sjekker hva andre tannleger tar for samme behandling. Men hvordan finner man frem til en billigere tannlege, som samtidig har gode referanse?

Slik finner du den billigste og beste tannlegen

Portrait of a group of dentists smiling and looking at the camera - healthcare and medicine concepts

Stadig flere som leter etter tannlege benytter seg av anbudstjenesten MittOppdrag.noHer har du mulighet til å hente inn tilbud fra flere tannleger i ditt nærområde, sammenlikne priser, og velge den tannlegen som kan gi deg den beste prisen. Pris er selvsagt ikke alt, så det lønner seg å sjekke referanser og annet (se rådene til Forbrukerrådet nedenfor) før du velger tannlege. Mittoppdrag.no er en tjeneste det er enkel å bruke, som gir deg muligheten til å spare tusenvis av kroner og ikke minst få jobben gjort av dyktige fagfolk.

Her finner du den beste og billigste tannlegen

Forbrukerrådet har laget en sjekkliste for deg som vurderer å finne ny tannlege. Den er som følger:

1. Ved flytting og påfølgende bytte av tannlege, bør man spørre venner, kolleger eller lese referanser om erfaringer med de ulike tannlegene.

2. Sjekk gjerne ut to-tre tannleger før du bestemmer deg.

3. Ikke bli lurt av lave priser på undersøkelser. Mange tannleger tar dette igjen i prisen på behandling.

4. Få behandlingstilbud og prisen på dette skriftlig.

5. Ved større behandlinger kan det være svært lønnsomt å innhente ytterlige tilbud.

6. Vær kritisk til egen tannlege. Still spørsmål ved foreslåtte behandlinger. Jo mindre inngrep er, desto bedre kan det være for deg. Tannleger skal behandle konservativt, ifølge myndighetenes anbefalinger.

Her finner du den beste og billigste tannlegen

Slik fungerer MittOppdrag

MittOppdrag.no er en anbudstjeneste der brukerne beskriver hva slags tjeneste de ønsker utført. Du slipper å lete i telefonkatalogen eller på måfå på nett, men kan i stedet sitte i ro og mak foran pc-en og vurdere tilbud fra håndverkere eller entreprenører. På denne måten får du en fin oversikt over prisnivået på oppdraget du vil ha utført. Pristilbudene kan variere mye, men vi råder deg også til å ta med faktorer som seriøsitet og erfaring når du velger tilbyder.

Du betaler ingenting for å legge inn oppdraget ditt, og det er ingen forpliktelser heftet ved registreringen. MittOppdrag kan brukes til de fleste tjenester man ønsker utført, og brukerne får tilbud på alt fra snekkere og eiendomsmeglere til webutvikling og vakttjenester. Mange har til og med lagt ut bryllupet på anbud og spart store beløp på blant annet lokaler, catering, transport og fotografering.

Registrer ditt oppdrag her og motta mange gode tilbud

Kommentarer er stengt.