Slip gulvet og få tilbake det flotte treverket

Lyst på glatte tregulv som ser helt nye ut?

Å slipe gulv er en tidskrevende og arbeidsom jobb. Det er ikke bare å få tilgang til det beste utstyret – gulvslipermaskinene kan være tunge og for mange kan det være vanskelig å håndtere de på riktig måte. Man skal være i stand til å flytte den jevnt over gulvet slik at den ikke kjører seg fast og sliper hull. Maskinen må ikke under noen omstendigheter treffe veggene – men holdes 10 cm unna på det nærmeste. De siste 10 cm må tas med en annen håndholdt slipemaskin. Å slipe et helt stuegulv tar tid og man må ofte sette av mye mer enn bare helgen til å fjerne møbler, dekke vegger og og tak med plast, slå eventuelle spikere i gulvet ned 3 cm, støvsuge og tørrmoppe gulvet nøye. Derretter er det ulike fremgangsmåter og teknikker man må benytte seg av ved sliping av ulike treverk. Mens nytt gulv må slipes i 3 omganger, må eldre gulv ofte slipes opptil 4-5 ganger, i tillegg til at disse gulvene også ofte kan stå i spenn og må slipes i 45 graders vinkel begge retninger for å bli rette.

Dette er bare de første tingene man må tenke på før man skal slipe et gulv. Alt dette unngår du ved å sette bort jobben på anbud. Da trenger du ikke å tenke på hvilken retning du må slipe i, hvor mye ulike tregulv tåler å slipes, hvilket sandpapir du skal bruke, at man ikke kan bruke vann til å vaske over med, hvilken olje og pleieolje man skal bruke, og når man skal bytte mellom slipemaskin, kantslipemaskin og trekantslipemaskin. Alt dette overlater du i trygge hender til de som kan dette best. Dessuten kan en profesjonell utføre arbeidet raskere, riktigere, nøyere, med garanti og også totalt sett billigere, hvis du måler i forhold til din egen tidsbruk og arbeidsinnsats.

Sett bort jobben og bruk fritiden din på andre ting.

PicMonkey Collage

 

Slik fungerer MittOppdrag
MittOppdrag.no  er en anbudstjeneste der brukerne beskriver hva slags tjeneste de ønsker  utført. Du slipper å lete i telefonkatalogen eller på måfå på nett, men kan  i stedet sitte i ro og mak foran pc-en og vurdere tilbud fra håndverkere og  de aller fleste andre bransjer du kommer på.

På denne måten får du en fin oversikt over prisnivået på oppdraget du vil ha  utført. Pristilbudene kan variere mye, men vi råder deg også til å ta med  faktorer som seriøsitet og erfaring når du velger tilbyder.

Du betaler ingenting for å legge inn oppdraget ditt, og det er ingen  forpliktelser heftet ved registreringen.

MittOppdrag kan brukes til de fleste tjenester man ønsker utført, og brukerne  får tilbud på alt fra snekkere  og eiendomsmeglere  til webutvikling  og vakttjenester.

Mange har til og med lagt ut bryllupet på anbud og spart store beløp på blant  annetlokaler, catering, transport  og fotografering.  Og til påskeferien kan du bruke tjenesten til å skaffe deg billig hytte, hotell og transport.

Kommentarer er stengt.