Spanderer 4490 kroner per solskjermingsenhet

Trenger du markiser eller andre former for solskjerming? Da bør du sjekke ut denne kampanjen.

Akkurat nå hungrer vi nordmenn etter sol og deilige temperaturer etter en lang vinter. Men på kalde vårdager er det lett å glemme at det faktisk kan bli for hett og lyst i hjemmet på varme solskinnsdager.

For å hindre ubehagelige innetemperaturer og lyse soverom om natten, er det derfor viktig å investere i god solskjerming.

Sesons Markiser har mer enn 30 års erfaring innen solskjerming. Alle produktene er norskprodusert for norske forhold. Uansett hva slags behov du måtte ha når det gjelder solskjerming, kan du være trygg på at Sesons Markiser leverer topp kvalitet.

Akkurat nå har Sesons Markiser en vårkampanje der du får gratis motor og fjernkontroll til en verdi av 4490 kroner ved bestilling av utvendig solskjerming.

Tilbudet gjelder for alle solgte enheter. En husstand kan dermed spare store beløp ved bestilling av flere solskjermingsenheter fra Sesons Markiser.  Les mer om vårkampanjen her!

Sesons Markiser tilbyr gratis og uforpliktende befaring på hele Østlandet. Bestill befaring her og nå!

– Som natt og dag

Bildene i saken viser boliger med solskjerming fra Sesons Markiser.

I fjor sommer flyttet Monica Killingmo og ektemannen inn i en stor enebolig i Asker. Hagesiden har meget gode solforhold, og de oppdaget raskt at huset ble fryktelig varmt på godværsdager.

– Solen står på hele dagen. Derfor trengte vi solskjerming for å dempe temperaturen, forteller Monica.

De henvendte seg til flere leverandører av solskjerming og hadde tre firmaer på befaring. Valget falt på Sesons Markiser, et firma med mer enn 30 års erfaring innen solskjerming. Alle produktene er norskprodusert for norske forhold.

– Vi valgte Sesons Markiser fordi de virket veldig ordentlige og interessert i å gjøre det som var best for oss. De pratet heller ikke negativt om andre firmaer, men holdt seg til å fortelle om egne produkter.

Klikk her for gratis og hyggelig befaring fra Sesons Markiser

Har anbefalt Sesons til hele gata

Monica og ektemannen har ikke angret et sekund på at de valgte Sesons Markiser. Med såkalt zip screen-solskjerming kan de effektivt stenge varmen fra solen ute når det trengs.

– Forskjellen er kjempestor, som dag og natt. Kvaliteten er veldig god, og vi kan fint se ut av vinduene selv om duken er helt nede. Innsynet utenfra er imidlertid ikke så godt, noe som passer oss utmerket.

Vårkampanje fra Sesons Markiser: gratis motor og fjernkontroll til en verdi av 4490 kroner (gjelder hver kjøpte solskjermingsenhet)

Familien fikk senere levert en terrassemarkise fra Sesons Markiser på kjøkkensiden av huset. Monica er så fornøyd med servicen, monteringen og produktene fra Sesons Markiser at hun har anbefalt firmaet til mange andre i strøket.

– To har allerede fått solskjermingen ferdig montert, og en tredje i gata har også planer om å bestille produkter fra Sesons Markiser. Det er et firma vi anbefaler på det sterkeste, avslutter hun.

Les også: Slik legger du billig og perfekt ferdigplen

Kommentarer er stengt.