Spar penger med ny takst

Eller tjen penger på å betale mindre i rente.

Det å betale renter på boliglånet kan føles surt, men det er uunngåelig for de fleste av oss.

Bare pass på så du ikke betaler mer enn du må, for i det norske boligmarkedet kan det være tilfellet for mange.

Få tilbud fra takstmenn på MittOppdrag.no!

takstmannBoligprisene på vei opp
Boligprisene stiger fortere enn man kanskje hadde trodd og uten at man vet det selv er egen bolig verdt så mye at lånebetingelser egentlig kunne vært helt annerledes.

Mange banker operer for eksempel med ulike rentebetingelser for 60 prosent-lån og 80  prosent-lån. Ifølge Dine Penger utgjør denne forskjellen i snitt 0,4 prosentpoeng og 4000 kroner i året for et lån på 1 million kroner. Her er det med andre ord penger å hente.

Siste nytt fra boligmarkedet er at prisene skal stige yttligere 5 % i 2014, og derfor er det ingen grunn til å vente med å skaffe en taksmann for å gjøre en verdivurdering av boligen. Jo raskere du gjør det, og melder i fra til banken, jo fortere sparer du penger.

Og takstmannen trenger ikke koste stort, og er uansett en lønnsom investering.

Få gratis tilbud på taksering
Legger du inn oppdraget ditt på en anbudsside som MittOppdrag.no, så får du helt gratis tilsendt tilbud fra ulike takstmenn som kan komme å gjøre en verdivurdering.

Legg merke til at takstmennene er selvstendige næringsdrivende som tar ulike  priser. Gjennom MittOppdrag vil du få tilbud fra flere takstmenn, og du vil  dermed være sikret at du ikke betaler for mye for oppdraget.

Vær obs på at i veldig mange regioner er det vanlig med samarbeid mellom  eiendomsmeglere og takstmenn, hvor meglerne bruker faste takstfirmaer som da  får tildelt oppdraget uten noe særlig konkurranse. Dersom du skaffer  takstmann gjennom en anbudstjeneste som MittOppdrag, kan du ofte få taksten  billigere enn hvis det går gjennom megler.

Her kan du registrere ditt takseringsoppdrag på MittOppdrag.no.

Slik fungerer MittOppdrag
MittOppdrag.no  er en anbudstjeneste der brukerne beskriver hva slags tjeneste de ønsker  utført. Du slipper å lete i telefonkatalogen eller på måfå på nett, men kan  i stedet sitte i ro og mak foran pc-en og vurdere tilbud fra håndverkere og  de aller fleste andre bransjer du kommer på.

På denne måten får du en fin oversikt over prisnivået på oppdraget du vil ha  utført. Pristilbudene kan variere mye, men vi råder deg også til å ta med  faktorer som seriøsitet og erfaring når du velger tilbyder.

Du betaler ingenting for å legge inn oppdraget ditt, og det er ingen  forpliktelser heftet ved registreringen.

MittOppdrag kan brukes til de fleste tjenester man ønsker utført, og brukerne  får tilbud på alt fra snekkere  og eiendomsmeglere  til webutvikling  og vakttjenester.

Mange har til og med lagt ut bryllupet på anbud og spart store beløp på blant  annet lokaler, catering, transport  og fotografering.  Og til påskeferien kan du bruke tjenesten til å skaffe deg billig hytte, hotell og transport.

 

Kommentarer er stengt.