Spar tusenvis av kroner på bryllupet

Dersom du er i gang med planleggingen av et bryllup vet du mest sannsynlig at det vil koste skjorta, og at forskjellige aktører skrur opp prisene med det samme ordet «bryllup» er en del av forespørselen. Det du kanskje ikke visste er at du kan spare flere tusen kroner ved å legge bryllupet ditt ut på anbud.

160985444

På MittOppdrag finner du det perfekte bryllupslokalet til en god pris.

Bruk en tjeneste som MittOppdrag til å la de forskjellige aktørene konkurrere om å få arrangere ditt bryllup. Du finner det meste du trenger av tjenester til bryllupet på MittOppdrag, du kan legge ut forespørsel om selskapslokale, catering og fotograf. Til og med frisører, transport og DJ eller band kan gi deg tilbud på sine tjenester til den store dagen din.

Slik fungerer det:

1. Klikk her for å «Registrere Oppdrag».

2. Velg bransje og fyll ut nødvendig opplysninger i skjemaet.

3. Vurder tilbudene, og ta eventuelt kontakt med firmaene.

Tjenesten er helt gratis å bruke, og du forplikter deg ikke til å benytte noen av tilbudene du får.

Husk at pris ikke alltid er det viktigste. Sjekk hjemmesider, referanser og brukeranmeldelser før du bestemmer deg for hvilket tilbud du skal slå til på. På MittOppdrag.no kan du lese evalueringer av mange av rengjøringsfirmaene du vil få tilbud fra.

Dette er MittOppdrag

153728492 (1)

På MittOppdrag kan du finne hytta til påskeferien.

MittOppdrag.no er en anbudstjeneste der brukerne beskriver hva slags tjeneste de ønsker utført. Du slipper å lete i telefonkatalogen eller på måfå på nett, men kan i stedet sitte i ro og mak foran pc-en og vurdere tilbud fra håndverkere og de aller fleste andre bransjer du kommer på.

På denne måten får du en fin oversikt over prisnivået på oppdraget du vil ha utført. Pristilbudene kan variere mye, men vi råder deg også til å ta med faktorer som seriøsitet og erfaring når du velger tilbyder.

Du betaler ingenting for å legge inn oppdraget ditt, og det er ingen forpliktelser heftet ved registreringen.

MittOppdrag kan brukes til de fleste tjenester man ønsker utført, og brukerne får tilbud på alt fra snekkere og eiendomsmeglere til webutvikling og vakttjenester. Og til påskeferien kan du bruke tjenesten til å skaffe deg billig hyttehotell og transport.

For bedrifter
Har du lyst til å få tilgang til de 1200-1500 oppdragene som strømmer inn påMittOppdrag.no hver uke? Registrer din bedrift på MittOppdrag.

Kommentarer er stengt.