Sparte tid og penger på rens av varmepumper

-Jeg var skeptisk, men ble gledelig overrasket og kommer til å bruke mittoppdrag.no ved andre anledninger, forteller Bodil Lahelle. 

Bodil Lahelle fra Bærum i Akershus sa hun gledelig kunne fortelle om sin positive opplevelse med Mittoppdrag. Hun la ut anbud på to varmepumper som skulle renses.

– Allerede dagen etter fikk jeg telefon om oppdraget og vi gjorde en avtale. Deretter fikk jeg strøket min forespørsel så jeg ikke fikk flere telefoner. Oppdraget ble utført av en hyggelig, svensk mann fra AddSecure, og det virker som det ble nøye utført. Regningen fikk jeg i etterkant og til avtalt pris.

Slik fungerer MittOppdrag

MittOppdrag.no er en anbudstjeneste der brukerne beskriver hva slags tjeneste de ønsker utført. Du slipper å lete i telefonkatalogen eller på måfå på nett, men kan i stedet sitte i ro og mak foran pc-en og vurdere tilbud fra håndverkere og de aller fleste andre bransjer du kommer på.

På denne måten får du en fin oversikt over prisnivået på oppdraget du vil ha utført. Pristilbudene kan variere mye, men vi råder deg også til å ta med faktorer som seriøsitet og erfaring når du velger tilbyder.

Du betaler ingenting for å legge inn oppdraget ditt, og det er ingen forpliktelser heftet ved registreringen.

MittOppdrag kan brukes til de fleste tjenester man ønsker utført, og brukerne får tilbud på alt fra snekkere og eiendomsmeglere til webutvikling og vakttjenester.

Mange har til og med lagt ut bryllupet på anbud og spart store beløp på blant annetlokaler, catering, transport og fotografering. Og Til ferien kan du bruke tjenesten til å skaffe deg billig hytte, hotell og transport.

Kommentarer er stengt.