Komplett Mobil tilbyr fri roaming i USA, Thailand og sju andre nye land

Komplett Mobil gjorde nesten rent bord i en stor mobilabonnement-test. Fri roaming er en av flere årsaker til at du bør bytte til denne aktøren.

Mobilselskapene har i årevis skodd seg på de skyhøye prisene kundene må ut med for roaming i utlandet.

Derfor er det gledelig at Komplett Mobil utvider antall land med fri roaming som er inkludert i abonnementene. Nylig ble USA, Thailand, Sveits, Serbia, Montenegro, Malaysia, Banglandesh, Pakistan og Myanmar inkludert i EU-pakken.

Det innebærer at du som kunde av Komplett Mobil kan benytte data, MMS, SMS og tale innad i EU/EØS – og de ni nye landene – til samme pris som i Norge.

Testvinner for åttende gang
EU+-pakken er inkludert i alle Komplett Mobils abonnementer, og vilkårene er så gode at selskapet gikk til topps i tre av fire kategorier i den anerkjente mobilabonnement-testen til tek.no i slutten av april 2018.

Bytt til Komplett Mobil her og nå!

Komplett Mobil har dermed vunnet denne testen hele åtte ganger for abonnementene Lite Data, Mye Data og Superbruker, så dette er så avgjort ingen aktør som opererer med lokketilbud for å kapre kunder.

Alle abonnementene har Data Rollover inkludert, og det er ingen bindingstid. Komplett Mobil tilbyr Telenor-dekning, og du kan få rabatt ved kjøp av telefon.

Tilbud til nye kunder
Hvis du skal på ferie i utlandet i sommer og ønsker å bruke mobilen akkurat som hjemme, bør du kjøpe abonnement hos Komplett Mobil i dag!

I juni mottar alle nye kunder en rabattkode på 300 kroner, og handler du for over 2000 kroner, får du 500 kroner i rabatt. Les mer om rabattkodene her.

Kommentarer er stengt.