Agva Kraft gir bort 1 måned gratis strøm

Endelig et sommertilbud på en god strømavtale.

Dette tilbudet har utløpt. Her kan du bestille Agva Kraft spotpris, som er den billigste avtalen på Forbrukerrådets kraftprisoversikt.

Den mest vanlige strømavtalen, såkalt standard variabel strøm, er populær fordi den gir oss større forutsigbarhet i forhold til regningen. Dette er også avtalen som ligger som nr. 1 på Forbrukerrådets kraftprisoversikt, og hvor gjeldene pris er 29,9 øre/kWt.

Sommertilbud fra Agva Kraft

Agva Kraft er en utfordrer på markedet som sikrer deg billig og 100% fornybar energi. Og er du ute etter et godt tilbud på strøm nå, kan derfor dette være aktuelt for deg.

Agva Kraft tilbyr nemlig akkurat nå alle nye kunder én måned gratis strøm, ved bestilling innen utgangen av juni. Og det kan jo være greit å slippe å betale for strøm, når du allikevel mest sannsynlig ikke skal være så mye hjemme.

I tillegg fakturerer Agva Kraft etterskuddsvis slik at du i prinsippet ikke trenger å betale noe før om 2 måneder.

Online bestilling, ingen bindingstid

Det tar et knapt minutt å gjøre bestillingen, og etter det gjør Agva resten av jobben for deg. Avtalen forutsetter at man bestiller online, og at det benyttes avtalegiro og efaktura. Dermed sparer Agva kostnader, som igjen tilfaller oss som kunder.

Avtalen har heller ingen bindingstid, slik at du når som helst kan bytte til en annen strømleverandør eller avslutte forholdet. Er dette avtalen du har ventet på?

Kommentarer er stengt.