Bestill Agva Variabel strøm nå – få 1 mnd. gratis

Endelig et tilbud på en standard variabel strømavtale.

Dette tilbudet har utløpt. Her kan du bestille Agva Kraft spotpris, som er den billigste avtalen på Forbrukerrådets kraftprisoversikt.

Den mest vanlige strømavtalen, såkalt standard variabel strøm, er populær fordi den gir oss større forutsigbarhet i forhold til regningen. Dette er også avtalen som ligger som nr. 1 på Forbrukerrådets kraftprisoversikt, hvor gjeldende pris er 5 øre/kWt.

Din neste strømregning = kr 0,00

I februar kom endelig Agva Kraft AS med et gratistilbud på den populære avtalen, og for deg som ennå ikke har fått kastet deg rundt kan vi glede deg med at du nå får en ny sjanse.

Tilbudet er forlenget og sørger du bare for å få byttet til Agva Variabel Online (hjemme eller på hytta) nå får du 1 mnd. gratis strøm på kjøpet.

Snur du deg rundt i dag vil altså din neste strømregning være på kr 0,00.

Nr. 1 på Forbrukerrådets kraftprisoversikt

Agva Variabel Online er for tiden nr. 1 på Forbrukerrådets kraftprisoversikt, hvor gjeldende pris er 5 øre/kWt. Og grunnen til den gode avtalen sier Agva skyldes at dette er et rent online-tilbud.

Avtalen forutsetter nemlig at kunden bestiller online, og at det benyttes avtalegiro og efaktura. Dermed sparer Agva kostnader, som igjen tilfaller oss som kunder.

 

Dette tilbudet har utløpt. Her kan du bestille Agva Kraft spotpris, som er den billigste avtalen på Forbrukerrådets kraftprisoversikt.

Kommentarer er stengt.