Den billigste strømmen i vinter

Statistikken lyver ikke.

Dette tilbudet har utløpt. Her kan du bestille Agva Kraft spotpris, som er den billigste avtalen på Forbrukerrådets kraftprisoversikt. Agva har samme eier som Telinet.

Det kan bli dyrt å varme opp boligen med strøm om du ikke har sørget for en god avtale. Og i følge statistikken er det kun spotpris som gjelder hvis man skal ha billig strøm.

lunt

Billigste avtale

Helt siden våren 2012 har Telinets spotpristilbud ronet øverst på Konkurransetilsynets liste over de billigste avtalene, og er absolutt et gunstig tilbud for deg som er ute etter billig strøm.

– Strømkundene har blitt mer prisbevisste, de er lei av å betale for mye for strømmen og bytter til de billigste aktørene på Konkurransetilsynets oversikt, sier administrerende direktør i Telinet Energi, Finn Erik Arctander, som opplever at tusenvis av nye kunder hver måned.

 

Dyrt i våres

I våres ble det svært dyrt for de som ikke hadde byttet til den rimeligste leverandøren, fordi snøsmeltingen kom så sent og magasinene ble ikke fylt opp.

“Innkjøpsprisen er faktisk 10 prosent over nivået som var i januar i år”, sa Arctander da.

Strømprisen var altså rekordhøy til april å være, med en innkjøpspris som var nesten 60 prosent høyere enn på samme tid i 2012.

 

Hvorfor spotavtale?

Har du anledning til å bytte leverandør og spare penger? Spotavtale, eller innkjøpspris som det også kalles, innebærer at du får strømmen til samme pris som det strømleverandørene betaler, mot et fast påslag som dekker leverandørenes administrasjonskostnader og inntjening.

VGs Dine Penger har avslørt man i løpet av et liv vil spare mellom 25.000 og 65.000 kroner gjennom på å velge strøm til spot-/innkjøpspris fremfor en variabel avtale.

Kundeservice hos Telinet hjelper deg med å få byttet strømleverandør.

Kundeservice hos Telinet hjelper deg med å få markedets rimeligste strømavtale.

 

Det beste av alt

Telinets administrerende direktør er stolt over at spotpristilbudet troner øverst på Konkurransetilsynets oversikt.

Og i tillegg får du ved å velge Telinet 100 prosent fornybar energi, noe miljøorganisasjonene anbefaler.

– Dette er strømavtalenes kinderegg. Du får avtaletypen ekspertene anbefaler, spotprisen på toppen av Konkurransetilsynets liste og fornybar energi inkludert i prisen. Bedre blir det vel ikke, sier den glade strømtilbyderen.

Enkelt og gratis å bytte

Har du lyst til å sikre deg billig strøm? Det koster deg ingenting å bytte til Telinet Energi, og de tar seg også av hele jobben med å overføre deg fra tidligere strømleverandør.

Dette tilbudet har utløpt. Her kan du bestille Agva Kraft spotpris, som er den billigste avtalen på Forbrukerrådets kraftprisoversikt. Agva har samme eier som Telinet.

Kommentarer er stengt.