Bestill Fjordkraft og få 10.000 SAS EuroBonus-poeng

Prismatch, god kundeservice og et gunstig fordelsprogram er tre av mange grunner til at Fjordkraft er et så populært strømselskap. Nå har de en knakende god SAS-kampanje også.

Ifølge TNS Gallups Energibarometer for 3. kvartal 2018 velger flest strømkunder Fjordkraft.

Nå på tampen av januar 2019 slår Fjordkraft til med en meget spennende tilbud for alle som liker å reise. Hvis du bytter til selskapets EuroBonus-avtale innen 31. januar, får du 10.000 SAS EuroBonus-poeng som du kan bruke til kutte prisen på SAS-billetter. For hvert år du fortsetter med avtalen, tjener du 3000 nye EuroBonus-poeng.

Les mer om EuroBonus-avtalen og flytt strømavtalen enkelt og gratis til Fjordkraft

Tilbyr fornøydgaranti
En av hovedårsakene til at Fjordkraft er det selskapet flest nordmenn velger, er den gunstige prismatchordningen som innebærer at selskapet matcher prisen dersom du som privatkunde får tilbud om tilsvarende avtale til lavere pris hos en konkurrent.

Fjordkraft har også en unik fornøydgaranti. Er du ikke fornøyd med selskapet etter tre måneder, får du fastbeløpet ditt tilbake for de tre månedene. Garantien gjelder for alle strømavtaler og er helt gratis.

Her bytter du enkelt og gratis til Fjordkraft

Hos Fjordkraft får du alltid gode strømavtaler som passer ditt behov. I motsetning til hos mange andre strømleverandører har ikke Fjordkraft forskuddsbetaling, og med strømkalkulatoren får du enkelt oversikt over hvor mye du skal betale på strømregningen neste måned.

Egen fordelsklubb
Med Fjordkraft Fordel får du i tillegg nye fordeler hver uke fra selskapets samarbeidspartnere. Med fordelsappen kan du fortløpende følge med på hvilke gunstige avtaler som er tilgjengelig for deg som kunde.

Fjordkraft har også et ekstra billig mobilabonnement som selskapets strømkunder får tilgang til. Her er det blant annet full Telenor-dekning, inkludert bruk i EU/EØS og ingen bindingstid.

Vi tar med en siste årsak til at så mange nordmenn foretrekker Fjordkraft: Kundesenteret har vunnet flere priser for best beste kundeservice innen kraftbransjen og har åpent alle hverdager fra kl. 08 til 20. Du kan kontakte kundesenteret på telefon, chat og Facebook.

Finn en strømavtale hos Fjordkraft som passer til din husholdning

Kommentarer er stengt.