Enorm etterspørsel etter Apple Pay i Norge

Santander opplever fremdeles stor pågang etter lanseringen av Apple Pay.

I sommer ble den kontaktløse betalingsløsningen Apple Pay endelig tilgjengelig for norske brukere. Ettersom man må knytte Apple Pay opp mot et betalingskort for å kunne ta i bruk tjenesten, har bankene som tilbyr denne typen kort, opplevd en enorm økning i antall søknader.

– Etterspørselen etter kortene våre som støtter Apple Pay, har vært veldig stor. Selve lanseringsuken utsendte vi åtte ganger så mange kort som i en normal uke, og trykket er fortsatt stort, forteller Børge Liavik, kommersiell direktør i Santander.

Apple Pay er en konkurrent til norske Vipps, og derfor har foreløpig bare tre banker åpnet opp for Apple Pay i Norge. En av dem er altså Santander, som tilbyr Apple Pay gjennom kortene Gebyrfri Visa GoldFlexi Visa og Santander Red.

Bestill Gebyrfri Visa her og få Apple Pay i Norge!

– Det er gøy å se at en stor andel av kundene faktisk bruker Apple Pay til betaling, og over 70 prosent av disse kundene fortsetter å betale trådløst med sin Apple Watch eller telefon. Dette er jo et klart tegn på at kundene er fornøyde, fortsetter Liavik.

Med Apple Pay kan du utføre betalinger uten å trekke kortet. Det holder at du holder telefonen eller klokka over betalingsterminalen. Betalingen går superraskt, og det er helt sikkert.

Slik fungerer Apple Pay
Kort fortalt er Apple Pay en digital lommebok som gjør det mulig å betale med iPhone, Apple Watch, iPad og Mac i nettbutikker, butikker og på diverse brukersteder og kollektivtransport.

Du kan bruke Apple Pay til kontaktløs betaling i Norge og over alt der du kan betale kontaktløst – i millioner av butikker over hele verden. Gebyrfri Visa-kortet er helt gebyrfritt – ikke bare på varekjøp hjemme i Norge, men også i utlandet. Apple Pay er en genial og uunnværlig app å ha med seg på utenlandsferie.

Forestill deg en avansert versjon av Vipps; en brukervennlig app som ikke bare fungerer utenfor Norges grenser, men som også kan benyttes som betalingsløsning i en rekke andre sammenhenger enn til overføringer mellom venner. Ifølge Visa Norge kan det bli mulig å betale med Apple Pay i alle butikker innen 2020, både i Norge og i utlandet.

Å komme i gang med Apple Pay er svært enkelt. Etter at du har bestilt og mottatt kredittkortet Gebyrfri Visa, legger du kortet i appen Wallet, som er forhåndsinstallert på din iPhone. Så fort vilkårene er godkjent, er du klar til å bruke mobilen eller Apple Watch til betale med.

Les også: Dette er forskjellene mellom Apple Pay og Vipps

Du trenger ikke å bytte bank
En misforståelse blant en del forbrukere er at man må bytte bank for å få tilgang til Apple Pay.

– Apple Pay krever ikke et tungvint bankbytte, det er så lett som å bytte kort. Gebyrfri Visa Gold fra Santander er et helt gebyrfritt kredittkort. Det koster heller ikke noe å eie, opplyser Liavik.

Du trenger altså ikke bytte bank til Santander for å bruke Apple Pay gjennom kredittkortet Gebyrfri Visa. Det er svært enkelt å registere seg, og du får endelig gleden av å bruke Apple Pay i Norge og i utlandet.

Skaff deg Apple Pay – bestill Gebyrfri Visa Gold her!

Eff.rente 23,4 %, 15 000, – o/12 mnd, kostnad kr. 1.780. Totalt kr. 16.780

Kommentarer er stengt.