Få lånet du trenger i dag

Dersom du er i manko for penger til ferien, oppussingen eller bilreparasjonen bør du vite at det finnes bedre alternativer enn å  belaste kredittkortet.

Fordelene med et forbrukslån er at du generelt sett har en lavere rente enn på et kredittkort, i tillegg kan du ofte få et større lånebeløp. Det gir deg muligheten til å bestille reisen du alltid har drømt om, eller kanskje refinansiere noen gamle lån for å få fast betalingsplan og bedre kontroll på økonomien. Det kan være gunstig hvis du vil kjøpe en eldre bil eller gjøre utbedringer på boligen uten å øke boliglånet eller minske egenkapitalen.

Svar på dagen

kredittkort

Med et forbrukslån fra Opp Finans kan du låne opp til 350 000 kroner uten sikkerhet med rente fra 7,5 %. Du får svar på om du får lånet eller ikke samme dagen som du søker, og pengene kommer raskt inn på din konto. For å kunne søke om lån uten sikkerhet må du være over 21 år, tjene minst 200 000 kroner i året, ha bodd i Norge i minst tre år og ikke ha betalingsanmerkninger.

Søk på forbrukslånet på Oppfinans.no og last opp dine dokumenter med det samme du får innvilget lånet, da vil utbetalingen skje raskere.

Her kan du sammenlikne de beste forbrukslånene

Få kontroll på økonomien

Dersom du refinansierer kredittkortgjelden din får du bedre oversikt og trolig lavere rente, fordi du bare trenger å forholde deg til en regning og et lån. Ved å betale på flere kredittkort betaler du høyst sannsynlig flere hundre kroner i gebyr som du kan spare ved å refinansiere alle kredittkortene til ett lån.

Søk om forbrukslån eller refinansiering her.

Nom. rente 7,5-21%, Eff. rente 17%, 65.000,- over 5 år. Etabl.geb. 825,- Totalt: 94.478,-
Kommentarer er stengt.