Supertilbud: Gratis strøm i en måned med Norgesenergi

Jo flere venner du verver, jo flere måneder med gratis strøm får du. Vennene dine får også gratis strøm.

Nå skal du få høre om det som må være en av vårens beste strømdealer. Norgesenergi – som er det mest populære selskapet når nordmenn bytter strømleverandør – gir bort én måned gratis strøm for hver nye kunde du verver.

Kundene som blir vervet, får også én måned med gratis strøm. Så her er det bare å spre det glade budskapet til venner, slektninger og naboer.

Klikk her for å bli kunde hos Norgesenergi

Gunstig spotavtale
Tilbudet fungerer på følgende måte: Dersom du er kunde hos Norgesenergi, får du én måned gratis strøm for hver kunde du verver. Er du ikke allerede kunde hos Norgesenergi, anbefaler vi avtalen «Strøm til lavpris».

Dette er en gunstig spotavtale, som er den avtaleformen ekspertene anbefaler i stedet for variabel og fastpris. Produktet «Strøm til lavpris»innebærer at kundene får samme pris som Norgesenergi selv betaler for strømmen på strømbørsen.

I tillegg kommer det et påslag på kun 27 kroner per måned som skal dekke utgifter og inntjeningen til Norgesenergi, samt 3,40 øre/kWh som inkluderer lovpålagte elsertifikatkostnader.

Etter at du er blitt kunde, er det bare å begynne å verve venner og bekjente. De får som sagt også én måned gratis strøm hvis de bytter til Norgesenergi. Verveskjemaet finner du her.

Klikk her for å bli kunde hos Norgesenergi

Norges mest populære strømselskap
Tall fra TNS Gallup viser at Norgesenergi er det mest populære selskapet når nordmenn bytter strømleverandør.

Selv om det finnes over 100 strømleverandører i Norge, velger utrolig nok hver fjerde husholdning Norgesenergi når de vraker sitt gamle selskap.

Anbefalt av Norsk Familieøkonomi
De stabilt lave prisene gjør at anerkjente Norsk Familieøkonomi anbefaler sine lesere å tegne avtale med selskapet.

Norgesenergi tilbyr også topp 10-garanti, fordelsprogrammer og en egen sparepakke som er nyttig å ha ved arbeidsledighet, sykefravær og strømskader i hjemmet.

Enkelt å bytte til Norgesenergi
Å bytte strømleverandør er blitt automatisert i Norge, og Norgesenergi tar seg av alt det praktiske hvis du velger å bytte selskap. Det koster heller ingenting å skifte leverandør.

Klikk her for å bytte til Norgesenergi her og nå!

Kommentarer er stengt.