Kredittkortet som gir deg 9 måneders betalingsutsettelse

Banken som er grunnlagt for å finansiere dine drømmer.

Ikano Visa er et kredittkort fra Ikano Bank, et selskap i Ikano Gruppen, eiet av familien Kamprad, IKEAs grunnlegger. Ikano Visa kredittkort er etablert for å gi deg best mulige betingelser enten du ønsker å finansiere dine drømmer, trenger ekstra kontanter eller ønsker å samle dine kjøp på en oversiktlig faktura.

screenshot-ikanovisa.no 2015-04-28 21-45-27Men Ikano Visa unik er fordelsprogrammet og muligheten til å utsette betalingen i inntil 9 måneder på alle Visa-kjøp over 2 500 kr. Akkurat dette er det ingen andre internasjonale kredittkort som har.

Se nærmere på kortet her

Hver måned får du månedsrabatter på forskjellige produktgrupper, slik som 7 % rabatt på klær og sko i mai. Du får også fast rabatt på alle bensinstasjoner og dagligvarebutikker tilknyttet Visa, i Norge og i utlandet.I tillegg får du også 2 % fast rabatt på alle Shell-stasjoner i Norge når du betaler med ditt Ikano Visa. Rabatten gjelder for alt, enten det er drivstoff, spylerveske, pølser eller smågodt. Til slutt har man også et eksklusivt fordelsprogram.

Se nærmere på kortet her

Med Ikano Visa får du et kredittkort litt utenom det vanlige. Det har selvfølgelig alle fordelene du kan forvente av et kredittkort i dag – blant annet ingen årsavgift eller eFakturagebyr. Men det som gjør det unikt er fordelsprogrammet og muligheten til å utsette betalingen i inntil 9 måneder på alle Visa-kjøp over 2 500 kr. Akkurat dette er det ingen andre internasjonale kredittkort som har.

screenshot-ikanovisa.no 2015-04-28 21-45-27
Kommentarer er stengt.