Kutt renten på boliglånet

Med denne tjenesten fra Finn.no finner du raskt ut om du bør bytte bank.

Selv om rentenivået på boliglån for tiden er lavt, er det store penger å spare på å vrake banker med dårlige vilkår til fordel for de billigste på markedet.

Ifølge denne artikkelen i ABC Nyheter kan en husstand med et boliglån på 2,4 millioner kroner spare rundt 13.000 kroner årlig på å bytte bank. Med en nedbetalingstid på 25 år, vil husstanden totalt spare langt over 300.000 kroner. Din Side har omtalt en familie som sparer nesten en halv million kroner etter å ha byttet bank.

Genial tjeneste gir deg oversikt
Men hvordan vet du om du har en konkurransedyktig avtale hos din nåværende bank? En enkel og rask måte å finne ut om du kan få bedre rentevilkår hos andre banker, er å ta Bankmatchen på den Schibsted-eide tjenesten Penger.no fra Finn.no.

Penger.no er et nettsted som enkelt lar deg sammenligne priser og vilkår på boliglån og forsikring.

Etter å ha fylt ut søknadskjemaet hos Penger.no, vil du umiddelbart få en oversiktlig liste med de mest relevante bankene ut fra individuelle behov.

Dersom noen av tilbudene ser interessante ut, kan du krysse av for banker som du ønsker å bli kontaktet av for å diskutere vilkår og forhold ved lånet. Tjenesten er gratis og uforpliktende, og du vil ikke motta noen henvendelser dersom du ikke ber om å bli kontaktet.

Prøv Penger.no her og nå og se hvor mange tusen kroner du kan spare på boliglånet

Bytte bank eller refinansiere?
Penger.no
fungerer like bra uansett hva målet med bankbyttet er – lån til en bestemt bolig, finansieringsbevis eller refinansiering av lånet. Det fine med tjenesten er at du får kontakt med mange banker med én og samme søknad. Kontakter du én og en bank, må du sende inn alle opplysninger på nytt hver gang.

På Penger.no kan du også spare store beløp på forsikringer.

Trenger du forbrukslån?
Schibsted står også bak Lendo.no. Denne populære tjenesten gjør det enkelt å søke forbrukslån hos Norges ledende banker og låneinstitusjoner. En genial måte å både finne tilbyderen med de beste vilkårene og øke sjansen for å få tilslag på lånesøknaden.

Tjenesten er helt kostnadsfri og uforpliktende, og pengene kan du selvsagt bruke til det du måtte ønske.

Andre nyttige forbruktjenester:
Strøm.com – la leverandørene kjempe om å gi deg best tilbud.
Bredbånd.com – finn best bredbånd der du bor.

Les også: Her får du høstens billigste strøm

Prøv Penger.no her og nå og se hvor mange tusen kroner du kan spare på boliglånet

Kommentarer er stengt.