Over 12 millioner kunder bruker denne leverandøren

Nå får du 50% rabatt på netthosting.GoDaddy er en av verdens største leverandører av domene, hosting og SSL til små bedrifter. Nesten like gammelt som Internett, ble bedriften grunnlagt for å gjøre det enklere for deg å komme deg på nett og nå dine mål. I dag har GoDaddy mer enn 12 millioner kunder rundt om i verden, men målsettingen er mer eller mindre den samme. GoDaddy hjelper deg med å starte, videreutvikle og drifte virksomheter på en slik måte at du opplever suksess.

GoDaddy tilbyr rimelige produkter av høy kvalitet og 24 timeservice som hjelper deg å utvikle din nettvirksomhet.  Deres produkter inkluderer domenenavn, hosting, SSL, nettstedbygger, e-post, eCommerce-verktøy og mye mer. Med hjelp av GoDaddy får du en nettadresse som forteller folk nøyaktig hva du gjør.

domene

Kort om GoDaddy:

– Bransjens raskeske innlasting av sider

– Profesjonelle e-post- og bedriftsløsninger

– Få navnet du virkelig vil ha

– Webhotell: Enkelt, pålitelig og alltid lynraskt

– Nettstedsbygger: Bygg et nettsted du kan være stolt av – lett å bruke, hundrevis av designvalg du kan tilpasse og gratis domene og hosting

– SSL-sertifikater: Hold betalinger og kundedata private

Gode tilbud

Akkurat nå er det enormt mye å spare, og du vil ikke gå glipp av denne sjansen.

Med koden tde59hnov får du 50% rabatt på netthosting. Koden er gyldig t.o.m. 31. desember.

Med koden tde295nov kan du få ditt .com for kr 19* hos GoDaddy. Rabattkoden er gyldig t.o.m. 21. januar 2015. *Visse betingelser gjelder.

Sjekk tilbudene hos GoDaddy her

Kommentarer er stengt.