Så lett kjøler du ned huset med varmepumpe

Varme dager og mye pollen i lufta gjør at mange nordmenn holder seg inne eller flykter til havet for nedkjøling. Visste du at en varmepumpe kan hjelpe deg både med pollenplager og hetebølger, i tillegg til at den holder deg varm på regntunge sommerdager?

De fleste vet at varmepumper kan brukes til å redusere oppvarmingskostnadene i norske hjem, men få vet at varmepumpene også kan brukes som aircondition eller klimaanlegg på varme sommerdager.

Egen kjølemodus
Faktisk kan alle moderne luft-til-luft-varmepumper settes i «kjølemodus», noe som betyr at varm luft fra utsiden kjøles ned og blåses inn i boligen. En ekstra fordel med varmepumper er at de filtrerer vekk pollen og andre små partikler som kan irritere luftveiene, noe som betyr at varme pollenallergikere kan puste inn frisk luft hjemme i boligen sin.

Kjølemodusen bruker i tillegg mindre strøm sammenliknet med den vanlige varmepumpefunksjonen, noe som betyr at du ikke trenger å ha dårlig samvittighet for å kjøle ned boligen din på sommeren.

Bestevarmepumpe.no kan du sammenlikne prisen på varmepumper fra ulike leverandører, slik at du kan finne den varmepumpen som passer best til dine behov.

Ulike typer varmepumper
Det finnes mange typer varmepumper, med ulike funksjoner. Det kan derfor være svært nyttig å sammenlikne varmepumper, slik at du finner den som passer best for deg. Kjølefunksjonen som passer perfekt til varme dager er det for eksempel bare luft-til-luft varmepumper som har.

Varmepumper finnes også i ulike design. Mange ser kanskje for seg en hvit boks som henger på veggen, men en varmepumpe trenger nødvendigvis ikke se sånn ut lenger. Bestevarmepumpe.no samarbeider med varmepumpeleverandører som leverer alt fra tradisjonelle varmepumper til prisbelønnede designvarmepumper.

De ansatte i BesteVarmepumpe.no jobber hver dag for å skaffe de billigste avtalene i markedet til brukerne av tjenesten.

Ved å fylle ut det enkle skjemaet på Bestevarmepumpe.no får du veiledning fra flere leverandører, slik at du kan finne ut hvilken varmepumpe som passer best for deg og ditt hjem– enten du er pollenallergiker, trenger klimaanlegg til varme dager, eller fryser som bare rakkeren og skulle ønske at boligen din var varmere.

Innhent anbud – spar penger
Varmepumper blir stadig mer populært, og i perioder med stor etterspørsel (kalde vintre og varme somre) kan mange leverandører ha lang leveringstid.

For å finne den beste prisen, den riktig varmepumpemodellen og samtidig øke sannsynligheten for rask levering, er det gunstig å innhente anbud fra flere leverandører.

Ved å bruke Bestevarmepumpe.no vil du bli kontaktet av seriøse leverandører i ditt distrikt, og du står helt fritt til å takke ja eller nei til tilbudene du får.

Få tilbud på varmepumper fra leverandører der du bor

Les også: Få billigst strømavtale til din bolig

Les: Slik kutter du prisen på eiendomsmegleren

Kommentarer er stengt.