Slik får du vinterens billigste strøm

Strømprisene stiger voldsomt. Da lønner det seg å bytte til den billigste leverandøren.

De siste ukene har kraftprisen steget kraftig, og VG har i en serie artikler intervjuet flere eksperter som varsler at vinteren kan bli dyr for alle som er blitt vant til lave strømregninger de siste årene.

Senest 21. oktober skriver avisen at det går mot den dyreste strømvinteren på seks år.

På billigtoppen i halvannet år
I perioder med høye strømpriser er det mye penger å spare på å velge riktig strømleverandør.

Strømselskapet Agva Kraft har tatt markedet med storm etter oppstarten vinteren 2015. Allerede første uke gikk Agvas spotprisavtale helt til topps på oversiktene til Konkurransetilsynet og Forbrukerrådet, og der har selskapet ligget hver uke siden.

På topp på offisielle lister
I skrivende stund (oktober 2016) innehar Agva førsteplassen på den offisielle oversikten Strømpris.no (både spotpris og standard variabel) alene. Ifølge nettsiden til Forbrukerrådet kan man i snitt spare *1438 kroner årlig på å vrake sin gamle strømleverandør og bytte til Agva Krafts spotavtale AGVA Spot Valgfri .

Artikkelen fortsetter under bildet.

untitled-9

Agva Krafts spotavtale AGVA Spot Valgfri troner øverst på Forbrukerrådets sammenlikningstjeneste Strømpris.no.

Å bytte leverandør er enkelt og gratis
I dag er leverandørbyttet automatisert, og det er enklere enn noen gang å bytte til en billigere strømleverandør. Det nye strømselskapet tar seg av alt det praktiske ved bytting, og det koster ingenting å skifte leverandør.

Her finner skjemaet for å bytte til AGVA Spot Valgfri.

Hvorfor spotavtale?
Spotavtale, eller innkjøpspris som det også kalles, innebærer at kunden får strømmen til samme pris som det strømleverandørene betaler – mot et fast påslag som dekker leverandørenes administrasjonskostnader og inntjening.

VGs Dine Penger har avslørt man i løpet av et liv vil spare mellom 25.000 og 65.000 kroner gjennom på å velge strøm til innkjøpspris fremfor en variabel avtale.

Fornybar energi
Miljøorganisasjoner anbefaler fornybar energi for å stimulere utviklingen av slik produksjon. Ved å velge Agva Kraft får du 100 prosent fornybar energi inkludert i prisen.

Best også på standard variabel
Hvis du ønsker avtaleformen standard variabel i stedet for spot, ligger Agva Kraft for tiden både på første første- og andreplass på Strømpris.no. Klikk her for å bestille den billigste standard variabel-avtalen til Agva Kraft.

*Beløpet du sparer, er differansen mellom den billigste (Agva Spot Intro) og gjennomsnittet av alle avtalene på Strømpris.no. Eksempelet er hentet fra Høvik i Bærum 12. oktober 2016 og er basert på et normalt strømforbruk for en familie på fire.

Her bytter du til AGVA Spot Valgfri.

 

Kommentarer er stengt.