Slik fikk Jan Oddvar en bedre regnskapsfører

Vi kommer garantert til å bruke MittOppdrag igjen, sier daglig leder i Guide AS.

Bedriften Guide AS i Velfjord på Helgelandskysten, som blant annet tilbyr friluftsturer og datareparering, var ikke fornøyd med regnskapsbyrået de hadde brukt siden oppstarten for et år siden.

– Et nystartet firma er veldig sårbart, og det er viktig at det regnskapsmessige er riktig fra første dag. Regnskapskostnadene våre var veldig høye, men vi følte ikke at vi fikk den hjelpen vi betalte for, sier Jan Oddvar Nielsen, daglig leder i Guide AS.

nielsen

Jan Oddvar Nielsen er daglig leder i Guide AS. Han angrer ikke på at han brukte MittOppdrag.no til å skaffe bedriften ny regnskapsfører.

Etter at regnskapsbyrået ikke hadde gitt lyd fra seg på flere uker etter et oppvaskmøte, fant Nielsen ut at det var det var like greit å finne et nytt firma.

– Vi prøvde først å søke på nett etter aktuelle regnskapsbyråer, men det var helt håpløst.

Trenger du ny regnskapsfører? Få tilbud fra seriøse aktører via MittOppdrag.no.

La ut oppdraget på anbudstjeneste
Nielsen bestemte seg derfor for å prøve den populære anbudstjenesten MittOppdrag.no for å sondere terrenget. Kort tid etter at han hadde lagt ut en beskrivelse av tjenestene han ønsket å få utført på MittOppdrag.no, kom det svar fra flere regnskapsfirmaer som ønsket å ta jobben.

– Det kom mange bra svar. Etter å ha luket ut et par byråer som ikke svarte på telefonen, endte vi opp med et firma som håndterte alt veldig profesjonelt, forteller Nielsen.

Guide AS har ikke bare skiftet regnskapsbyrå, men også regnskapsmessige løsninger.

– Nå utfører vi de første oppgavene selv, men det nye regnskapsbyrået kvalitetssjekker alt vi gjør. Vi har en løpende dialog og godt samarbeid, og vi betaler kun minuttpris, sier Nielsen.

– Har fått bedre oversikt over økonomien
Det er ikke bare prisen han trekker frem som en fordel med den nye løsningen.

– Det at vi gjør grovjobben selv, fører til at vi får en langt bedre økonomiske oversikt over det vi driver med. Vi skal øke omsetningen kraftig, men dette må veies opp mot likviditeten i selskapet. Den har vi god kontroll på nå, fortsetter Nielsen, som ikke er i tvil om at han kommer til å bruke MittOppdrag.no igjen.

MittOppdrag er en veldig effektiv plattform for å komme i kontakt med bedrifter som kan utføre tjenester. I stedet for å bruke masse tid på å søke på måfå på nett, får man svar fra tilbydere som står klare til å ta jobben.

– Vi kommer garantert til å bruke MittOppdrag igjen i en eller annen sammenheng, avslutter Nielsen.

Trenger du ny regnskapsfører? Få tilbud fra seriøse aktører via MittOppdrag.no.

Slik fungerer MittOppdrag
MittOppdrag.no er en anbudstjeneste der brukerne beskriver hva slags tjeneste de ønsker utført. Du slipper å lete i telefonkatalogen eller på måfå på nett, men kan i stedet sitte i ro og mak foran pc-en og vurdere tilbud fra håndverkere og de aller fleste andre bransjer du kommer på.

På denne måten får du en fin oversikt over prisnivået på oppdraget du vil ha utført. Pristilbudene kan variere mye, men vi råder deg også til å ta med faktorer som seriøsitet og erfaring når du velger tilbyder.

Du betaler ingenting for å legge inn oppdraget ditt, og det er ingen forpliktelser heftet ved registreringen.

MittOppdrag kan brukes til de fleste tjenester man ønsker utført, og brukerne får tilbud på alt fra snekkere ogeiendomsmeglere til webutvikling og vakttjenester.

Mange har til og med lagt ut bryllupet på anbud og spart store beløp på blant annetlokaler, catering, transport og fotografering. Og til påskeferien kan du bruke tjenesten til å skaffe deg billig hytte, hotell og transport.

For bedrifter
Har du lyst til å få tilgang de mange hundre oppdragene som strømmer inn på MittOppdrag.no hver uke? Registrer din bedrift her.

Kommentarer er stengt.