Slik fikk Martin tak i «den perfekte megleren»

Martin Hanøy syntes det var frustrerende å selge bolig uten megler. Derfor brukte han Tjenestetorget ved neste korsvei.


Da Martin skulle selge en veldig liten leilighet, gjorde han det helt uten megler. Det viste seg å være utrolig mye jobb.

– Det var mye man måtte passe på selv, for eksempel at man hadde alle papirene fra kommunen og lignende i orden. Vi måtte ordne bilder selv, og hadde ingen å spørre om hjelp hvis vi trengte det.

På bakgrunn av denne erfaringen synes Martin det var helt selvsagt å bruke megler da han senere skulle selge en bolig med høyere verdi. Han hadde lært av sine feil.

Da gjenstod det bare å finne den rette til jobben. Han valgte å bruke Tjenestetorget.

– Da visste vi at vi kom til å få støtte og hjelp hele veien slik at vi var sikre på at absolutt hele salgsprosessen skulle gå greit, forteller Martin.

Slik fant han riktig megler
Han synes det var viktig å finne den perfekte megleren til jobben, og han ville veldig gjerne ha muligheten til å sammenligne på pris.

Selv om pris var det aller viktigste, spilte meglerens personlighet også inn på valget han snart skulle ta.

– Megleren skal tross alt møte potensielle kjøpere og deretter selge boligen til en forhåpentligvis god pris. Jeg valgte å bruke Tjenestetorget for å finne min megler. Det var veldig enkelt å sende inn forespørsel til flere eiendomsmeglere på en gang og jeg slapp å fylle ut all informasjonen min flere ganger.

Etter at Martin hadde mottatt tilbud fra ulike meglere, luket han ut noen på bakgrunn av pris før han gikk videre. Så var det på tide at han endelig skulle få møte meglerne. Da var det hans personlige inntrykk som var avgjørende.

– Jeg tenkte at de som kom på visning mest sannsynlig ville få samme inntrykk som meg.

Selge bolig? Få tilbud fra meglere her

Sparte mye tid
Martin er svært fornøyd med at han kunne finne sin megler gjennom Tjenestetorget. Han synes det var lett å fylle inn den informasjonen han visste eiendomsmeglerne trengte.

– Det var utrolig deilig å bare gjøre det en gang, men at jeg samtidig fikk muligheten til å velge mellom flere meglere, sier Martin og beskriver det hele som tidssparende.

Han var også heldig med responsen, og forteller at han fikk svar fra samtlige av de meglerne han ønsket, og svarene kom fort.

– Det var til slutt kombinasjonen av pris og kjemi som var avgjørende for valget jeg tok, sier han og forteller at det overrasket ham at nettopp kjemi skulle ha såpass mye å si.

Gjør som Martin – finn megler på Tjenestetorget

Slik fikk han solgt
Da Martin hadde valgt megler, startet selve salgsprosessen. Megler laget da en strategisk plan for salg og et nytt møte ble satt opp for å gå gjennom alle detaljer. De bestemte seg for når leiligheten skulle fotograferes, når takstmann skulle dukke opp og hvilke visningstidspunkt Martin ønsket seg. Markedsføring var også en stor del av samtalen.

– Da vi var enige om strategien fremover, satte vi i gang med prosessen!

Videre var veien spennende. Martin fikk heldigvis mange gode råd av sin megler. Blant annet om hvordan leiligheten skulle se ut – både i forkant av fotograferingen, og i forkant av visningen.

På selve visningsdagen møtte Martin megleren i leiligheten før han dro. Det var selvsagt megleren som hadde hele ansvaret for visningen. Dagen etter kontaktet megleren de som hadde vist interesse.

– Deretter kom det inn bud, sier Martin engasjert.

 

Kommentarer er stengt.