Slik fikk Svein internett med superdekning

Satellittbredbånd fra Breiband.no gir dekning overalt. 

Det er ikke alle steder i Norge hvor stabilt internett har vært en selvfølge, og det gjelder ikke bare for «der ingen skulle tru at nokon kunne bu». Det har Svein Åsebø fra Råde i Østfold fått erfare. Han bor landlig til, men ikke mer enn at det tar en snau time med bil fra Oslo og 20 minutter fra Fredrikstad. Likevel har det inntil nylig kun vært mulig å få internett via trådløst bredbånd.

– De løsningene jeg har prøvd tidligere har alle vært ustabile. Flere ganger har nettet vært nede i opptil et par dager i strekk, forteller Åsebø.

Heldigvis for han ble han kontaktet av nettleverandøren Breiband.no som kunne tilby Åsebø internett via satellitt.

Internett fra verdensrommet

app

Med satellittbredbånd får du internett fra verdensrommet. Alt du trenger er en paraboltallerken med parabolhode og modem som blir levert av Breiband.no. Åsebø installerte parabolen enkelt og greit selv.

– Den eneste utfordringen jeg hadde under monteringen var at røret som parabolen skulle festes til var for kort, men jeg fikset et lengre rør selv.  Jeg hadde lastet ned en app for finne retningen til satelitten som skulle brukes. Parabolhodet hadde lyd, slik at grovjusteringen var meget enkel. Koblet så til pc-en slik at finjusteringen kunne foretas. Alt virket fra første stund, sier han.

Det er likevel fullt mulig å bestille satellittbredbånd fra Breiband.no med montering dersom du ikke vil gjøre jobben selv.

Stabilt nett for familie på syv

Hastigheten er på hele 20/6 Mbit/s, og når du først har fått parabolen opp på veggen skal du ha gode signaler og stabilt internett uavhengig av vær og vind, og av hvor mange som bruker nettet samtidig.

Satellittbredbånd har vært den mest stabile internettløsningen Svein Åsebø og hans familie har hatt.

– Vi er syv medlemmer i familien, hvorav fem barn i alderen 13 – 21 år. Internett brukes både til surfing og streaming, og i perioder er alle på nett samtidig med en eller flere enheter hver. Det har hittil ikke vært noen utfording, sier Åsebø.

Frihet til å bo hvor du vil

Litt av filosofien til Breiband.no er at alle skal ha frihet til å velge hvor man vil bo og hvor man vil drive forretningsvirksomhet. Internettleverandøren jobber for at alle skal få bredbånd, og med satellittbredbånd kan nesten alle få internett med høy hastighet.

Bredbåndet får du gjennom satellitten KA-SAT som dekker hele Norge. Ønsker du å sjekke dekning før du bestiller, kan du for sikkerhets skyld laste ned dekningsappen ved å søke på Breiband.no i Apple Store eller  Google Play.

Hjemme eller på hytta

hytta

Bor du på et sted der du ikke får fibernett eller mobilnett, er satelittbredbånd det beste alternativet. Produktet er også genialt å ha på hytta, men det er like bra å ha hjemme. Hastigheten er så god at alle i husstanden kan benytte seg av store nettjenester samtidig.

Satellittbredbånd fra Breiband.no koster fra 299 kroner i måneden avhengig av hvor mye datatrafikk du trenger. Du kan velge trafikkmengde på mellom 2 og 100 GB per måned. For deg som ikke ønsker noen begrensninger på datatrafikken er abonnementet Fri bruk det beste alternativet. For at du skal få det du har blitt lovet får du også en testperiode på 30 dager. Er du ikke fornøyd kan du returnere pakken.

Breiband.no har også andre bredbåndsprodukter som 5G til hytta eller hjemme..

Bestill satellittbredbånd her. 

 

 

Kommentarer er stengt.