Slik kan du spare hundrevis av tusen på renoveringen

Du kan spare mye på å ikke sette bort jobben til en totalentreprenør. Om du benytter deg av en anbudstjeneste, og legger ut spesifikke anbud, er det mange penger å spare.

En totalentreprenør er ansvarlig for planleggingen og gjennomføringen av et renovasjonsprosjekt og koordinerer alle de ulike håndverkerne. Dersom du selv henter inn håndverkerne, gjennom å bruke en anbudstjeneste, blir det mye enklere å se hvor mye hver håndverker tar for jobben, og hvor mye man kan spare.

Et mellomalternativ er å leie inn en takstmann som kan organisere oppussingen, det kan koste et par tusenlapper, men ligger fortsatt langt under en tradisjonell totalentreprenør kostnad.

Ved å legge ut jobben på anbud, skriver du en beskrivelse av hva som må fikses, så sender de aktuelle håndverkerne sine tilbud til deg. På den måten blir det enkelt å sammenlikne priser, og planlegge budsjett.

Pris er ikke alt

Ved å bruke en vanlig anbudstjeneste har du ingen garanti for kvaliteten på håndverkerne. Kvalita er anbudstjenesten som sikrer deg de beste leverandørene på markedet. Tjenesten matcher deg med leverandørene som i sine 5 siste oppdrag har gjort en strålende jobb hos kunden.

Disse trenger du til renoveringen

Eller beskriv jobben og legg den ut her, så får du tilsendt tilbud direkte fra håndverkerne.

 

Kommentarer er stengt.