Slik sparer du tusenlapper på forsikringen

Det finnes en viktig strategi du bør bruke.

De fleste av oss betaler forsikringer i dyre dommer hvert år. For hjemmet ditt har du husforsikring og innboforsikring. På bilen har du kasko og ansvarsforsikring. Har du hytte og båt må også dette forsikres, og skal du på ferie må du ha reiseforsikring. I tillegg har du kanskje forsikret liv og helse med livsforsikring, ulykkesforsikring og uføreforsikring.

Bruk ett forsikringsselskap

KVADSHEIM-296

Den beste strategien for å spare penger på forsikring er å samle alle forsikringsavtalene hos ett selskap, da kan du i beste fall få en rabatt på hele 20 prosent, og det kan bety flere tusenlapper i året.

Før du bestemmer deg for å bytte forsikringsselskap bør du la de forskjellige selskapene konkurrere om ditt kundeforhold. Dersom du bruker en nettside som Tjenestetorget.no kan du innhente tilbud fra mange forsikringsselskaper på en gang og sammenligne disse slik at du ender opp med det forsikringsselskapet som kan gi deg de beste betingelsene, vilkårene, ønsket dekningsgrad og selvsagt den beste prisen.

Hent inn tilbud på forsikring gjennom Tjenestetorget.no.
 Klikk her.

Øk egenandelen

Hallgeir Kvadsheim er siviløkonom og kjent fra TV-programmet «Luksusfellen».  Han råder også de som har mulighet til det å øke egenandelen på forsikringen.

– Egenandel og pris står egentlig i et motsetningsforhold til hverandre. Øker du egenandelen, synker prisen. Hvis du øker egenandelen på tingforsikringene, kan du bruke besparelsene på å kjøpe personforsikringer. Dermed får du en bredere forsikringsdekning – til samme pris som før.

Du kan spare 10.000 på bilforsikringen

Ved en generell test vi gjorde viste det seg at det var en prisforskjell på over 1.200 kroner fra dyreste til rimeligste innboforsikring, cirka 10.000 kroner på full kasko på en relativt ny bil, 900 kroner i forskjell på reiseforsikring og nesten 3.000 kroner å spare på husforsikringen.

Det viser at det lønner seg stort å bruke nettsider som Tjenestetorget.no, og slik gjør du det:

1. Velg forsikringene du ønsker tilbud på i skjemaet her.

2. Fyll så inn nødvendig informasjon.

3. Velg selv forsikringsselskaper.

4. Du står fritt til å forkaste eller akseptere tilbudene du mottar.

Fyll inn skjema og motta tilbud her.

Kommentarer er stengt.