Slik tjener du penger på rentefesten

Danske Bank har satt i gang en ny rentekamp. Det er gode nyheter for deg som lånetager.

I dag (16. oktober 2017) ble det kjent at Danske Bank setter ned renten til 1,95 prosent for sine beste kunder.

Eksperter på privatøkonomi og pengemarkedet varsler overfor Dagens Næringsliv at rentefesten er i gang, og at de venter at flere banker kommer til å kutte boliglånsrenten til under 2 prosent.

I perioder med rentekrig sitter du som lånetager med meget gode kort på hånden. Bankene kan nemlig være villige til å strekke seg langt for å få deg som kunde, og det er all grunn til å undersøke om du har konkurransedyktige vilkår hos din nåværende bank.

Sjekk hvilken rente du få hos bankene
En enkel og rask måte å finne ut om du kan få bedre rentevilkår hos andre banker på, er å ta Bankmatchen på gratistjenesten Penger.no fra Finn.no.

Penger.no er et nettsted som enkelt lar deg sammenligne priser og vilkår på boliglån og forsikring.

Etter å ha fylt ut søknadskjemaet hos Penger.no, vil du umiddelbart få en oversiktlig liste med de mest relevante bankene ut fra individuelle behov.

Dersom noen av tilbudene ser interessante ut, kan du krysse av for banker som du ønsker å bli kontaktet av for å diskutere vilkår og forhold ved lånet. Tjenesten er gratis og uforpliktende, og du vil ikke motta noen henvendelser dersom du ikke ber om å bli kontaktet.

Prøv Penger.no her og nå og se hvor mange tusen kroner du kan spare på boliglånet

Bytte bank eller refinansiere?
Penger.no
 fungerer like bra uansett hva målet med bankbyttet er – lån til en bestemt bolig, finansieringsbevis eller refinansiering av lånet. Det fine med tjenesten er at du får kontakt med mange banker med én og samme søknad. Kontakter du én og en bank, må du sende inn alle opplysninger på nytt hver gang.

På Penger.no kan du også spare store beløp på forsikringer.

Trenger du forbrukslån?
Schibsted står også bak Lendo.no. Denne populære tjenesten gjør det enkelt å søke forbrukslån hos Norges ledende banker og låneinstitusjoner. En genial måte å både finne tilbyderen med de beste vilkårene og øke sjansen for å få tilslag på lånesøknaden.

Tjenesten er helt kostnadsfri og uforpliktende, og pengene kan du selvsagt bruke til det du måtte ønske.

Andre nyttige forbruktjenester:
Strøm.no – la leverandørene kjempe om å gi deg best tilbud.
Bredbånd.no – finn best bredbånd der du bor.

Les også: Her får du høstens billigste strøm

Prøv Penger.no her og nå og se hvor mange tusen kroner du kan spare på boliglånet

Kommentarer er stengt.