Illustrasjonsbilde.

Spar penger på eiendomsmegleren

Denne fremgangsmåten bør du bruke for å skaffe deg en kvalitetsmegler til en god pris.

En dyktig eiendomsmegler som kjenner området du bor i og salgsobjektet ditt, kan ha mye å si for hva slags pris du får for boligen. Men de beste og mest erfarne meglerne er gjerne også de som tar mest betalt for oppdraget.

Eiendomsmeglere har imidlertid ikke faste priser, og det som regel mulig å prute på meglerhonoraret. Et godt tips er å kontakte flere meglere før du velger hvem som skal få oppdraget. Inviter dem hjem til deg på gratis befaring og dann deg et inntrykk av ferdighetene og kunnskapen til den enkelte.

Innhent tilbud fra flere eiendomsmeglere

En kjapp og enkel måte å få kontakt med aktuelle meglere i ditt område for befaring og pristilbud, er å bruke den populære og seriøse gratistjenesten Eiendomsmegler.no.

Hos Eiendomsmegler.no kan du innhente uforpliktende tilbud fra flere eiendomsmeglere nær deg. Tjenesten er helt uforpliktende, og du trenger bare å fylle et kort skjema.

Eiendomsmegling.no har et stort team som jobber for å å skaffe brukerne gode tilbud fra erfarne eiendomsmeglere.

Eiendomsmeglerne vet at de konkurrerer med andre meglere om jobben, og du kan derfor være trygg på at du får det beste tilbudet de kan gi.

Få tilbud fra eiendomsmeglere som har spesialisert seg på ditt område

Tips før befaring:

*Hvilke meglere gjorde best inntrykk på telefon eller e-post? De som fremstår som hyggelige og profesjonelle overfor deg, vil høyst sannsynlig også gjøre det overfor potensielle kjøpere.

*Be om pristilbud. Prisene kan variere veldig, og en megler som både er dyr og dårlig på telefonen, bør du stryke fra listen i denne omgangen.

*Erfaring fra salg i nærområdet. Det er viktig at megleren kjenner området godt og har erfaring fra salg i nabolaget.

*Sjekk referanser og renommé.

Når du har en liste på fire-fem meglere, avtaler du tid for befaring.

Etter befaring:

Når alle har vært på besøk, kan du sammenlikne priser og vurdere tilbudene opp mot hvor godt inntrykk de ulike meglerne ga på befaringen og hvor godt du liker firmaene de representerer.

Husk at det er mulig å prute med meglerne når som helst i prosessen. Dersom du liker en megler spesielt godt, men denne har et dyrere tilbud enn de øvrige, er det bare å ringe vedkommende å fortelle at du slår til dersom han eller hun går ned i pris.

Dersom ingen av meglerne svarte til forventningene, er det bare å gå videre på listen og kalle inn til en ny runde med befaringer.

Lykke til med salget!

Få tilbud fra erfarne og dyktige eiendomsmeglere her!

Les også: Finn billigst og best varmepumpe til din bolig

Les også: Få billigst strømavtale til din bolig

Kommentarer er stengt.