Sparte 3000 kroner på anbudstjenesten Mittoppdrag.no

Christian Saxlund traff blink da han skulle velge transportbyrå for frakt av en usedvanlig gjenstand.

Da Christian Saxlund skulle nylig frakte en utstoppet påfugl (bildet) fra Stavanger til Oslo, la han ut oppdraget på anbudstjenesten Mittoppdrag.no.

Han fikk raskt fire tilbud fra transportbyråer som stod klare til å ta oppdraget.

– Jeg valgte det tilbudet jeg likte best. Det var også det billigste, og jeg sparte 3000 kroner på å ikke velge det nest beste tilbudet, forteller Saxlund.

Klikk her for å legge ut ditt oppdrag på Mittoppdrag.no.

Han er svært fornøyd med hvordan transporten ble utført av Kaupang transport/GI logistikk. For selv om selgeren av fuglen ikke var hjemme til avtalt tid og transportøren måtte vente en god stund, gikk oppdraget som smurt for Saxlund.

– Transportør sørget for at fuglen ble plassert og transportert på utmerket vis. Fuglen ble levert på min dør og uten en fjær i uorden. Jeg har bare lovord om hele prosessen, også når det gjelder tid og pris, fortsetter Saxlund, som ikke nøler med å anbefale Mittoppdrag til andre.

– Jeg anbefaler tjenesten med glede, men det er lov å bruke hodet i vurderingen av svarene man får.

Klikk her for å legge ut ditt oppdrag på Mittoppdrag.no.

Slik fungerer MittOppdrag
MittOppdrag.no er en anbudstjeneste der brukerne beskriver hva slags tjeneste de ønsker utført. Du slipper å lete i telefonkatalogen eller på måfå på nett, men kan i stedet sitte i ro og mak foran pc-en og vurdere tilbud fra håndverkere og de aller fleste andre bransjer du kommer på.

På denne måten får du en fin oversikt over prisnivået på oppdraget du vil ha utført. Pristilbudene kan variere mye, men vi råder deg også til å ta med faktorer som seriøsitet og erfaring når du velger tilbyder.

Du betaler ingenting for å legge inn oppdraget ditt, og det er ingen forpliktelser heftet ved registreringen.

MittOppdrag kan brukes til de fleste tjenester man ønsker utført, og brukerne får tilbud på alt fra snekkere ogeiendomsmeglere til webutvikling og vakttjenester.

Mange har til og med lagt ut bryllupet på anbud og spart store beløp på blant annet lokaler, catering, transport ogfotografering. Og til påskeferien kan du bruke tjenesten til å skaffe deg billig hytte, hotell og transport.

For bedrifter
Har du lyst til å få tilgang til de 1200-1500 oppdragene som strømmer inn på MittOppdrag.no hver uke? Registrer din bedrift her.

Kommentarer er stengt.