Tjenesten som sørger for best rente

Med det rette forbrukslånet kan drømmen gå i oppfyllelse.

Vil du prioritere hytteoppussing kan du finanisere det med et forbrukslån. Dersom du har lyst til å kjøpe nye møbler, reise på ferien du har drømt om så lenge eller pusse opp hytta – hvorfor vente? Du trenger faktisk ikke spare i årevis, for dersom du finner det rette forbrukslånet kan drømmen gå i oppfyllelse uten at det må innebære skyhøye gebyrer og renter.

Et forbrukslån er et lån der det ikke er nødvendig å stille sikkerhet i noen form for eiendeler, slik du må ved vanlige låneopptak. Man kan få mellom 1000 – 500 000 kroner i lån som må betales ned innen 12 – 15 år. Rentene er naturlig nok høyere enn ved for eksempel et boliglån, ettersom bankene tar høy risiko ved å låne ut pengene uten sikkerhet. Men ved å velge det rette lånet, følge en nedbetalingsplan og betale lånet tilbake på kortest mulig tid holder du rentekostnadene på laveste mulige nivå.

Sjekk ut Nettavisen Lånehjelpen her

Finn «ditt» lån

For å finne lånet som passer deg kan du sjekke bankene opp mot hverandre på nettsiden Forbrukslånoversikten.no. Her kan du sortere de forskjellig lånetilbyderne etter lavest rente, maks lånebeløp, nedbetalingstid og gebyrer.

Du trenger ikke å vente med drømmereisen til neste år. Nettavisen Lånehjelpen har også vurdert de forskjellige lånetilbyderne og lister opp bankenes fordeler og svakheter. Har banken rask behandlingstid? Tilbyr banken høye lånebeløp? Er lånetilbyderen en markedsvinner når det gjelder lave renter? Hvilket nivå ligger etableringsgebyrene på? Dette er noen av kriteriene Nettavisen Lånehjelpen har brukt for å vurdere de forskjellige aktørene.

Hvordan få forbrukslån?

Det finnes så klart noen kriterier du må oppfylle for å få innvilget et forbrukslån. Man kan ikke ha betalingsanmerkninger, og det er ofte et krav at lånetaker må ha fast jobb og en årslønn på minimum 200.000 kroner. De fleste banker krever også at man er over 20 år. Når man søker må man stort sett sende inn lønnsslipp og selvangivelse.

For å få innvilget et forbrukslån som passer deg kan det være lurt å søke hos flere banker. Dette gjør du ved å bruke en låneformidler. Da vil du få flere lånetilbud på en gang fordi låneformidleren sender lånesøknaden til mange banker, og prøver å finne det beste tilbudet for deg. Søk gjerne hos flere låneformidlere også, så sikrer du at du får tilbud fra alle aktuelle lånetilbydere.

Se hvilke låneformidlere du bør søke hos på Nettavisen Lånehjelpen

Kommentarer er stengt.