5 gode grunner til å legge ut jobben på anbud

Dersom du skulle være usikker.

1. Ingen forpliktelser

Du betaler ingenting for å legge inn oppdraget ditt, og det er ingen forpliktelser heftet ved registreringen. Du taper med andre ord ingenting på å legge inn en kort beskrivelse av jobben du vil ha gjort.

2. Raskere og mer tidsbesparende

Du slipper å lete i telefonkatalogen eller på måfå på nettet, og kan i stedet sitte i ro foran pc-en og vurdere tilbud som renner inn fra håndverkere og de aller fleste andre bransjer du trenger til ditt oppdrag. I tillegg utføres jobben raskere av profesjonelle tilbydere som kjenner sitt fagfelt. Slik slipper du å bruke mye tid på planleggingprosessen og utførelsen av selve arbeidet, og kan heller bruke fritiden din på andre ting.

3. Bedre og nøyere utført arbeid

I stedet for å sette deg inn i alt av verktøy, teknikker og midler du trenger til jobben, legger du heller oppdraget i trygge hender til de som kan jobben best. De har alt de trenger av utstyr, erfaring og kunnskap om arbeidet som skal utføres. Slik kan du også bli ekstra fornøyd med resultatet.

4. Billigere

Få leverandørene til å konkurrere om ditt oppdrag. På denne måten får du en fin oversikt over prisnivået på oppdraget du vil ha utført. Pristilbudene kan variere mye, men vi råder deg også til å ta med faktorer som seriøsitet og erfaring når du velger tilbyder. Deretter kan du forhandle deg frem til lavere priser. Mange har til og med lagt ut bryllupet på anbud og spart store beløp på blant annet lokaler, catering, transport  og fotografering.  Og til juleferien kan du bruke tjenesten til å skaffe deg billig hytte, hotell og transport.

5. Tryggere

MittOppdrag har omtale av de ulike forhandlerne som gjør at du trygt og enkelt kan få overblikk over de beste, mest pålitelige og profesjonelle aktørene. Du kan også se hvilke leverandører som blir anbefalt fra andre kunder i tilsvarende situasjon. I tillegg kommer arbeidet ofte med garanti. På Mittoppdrag er enklere å kartlegge hvilke tilbydere det er som gir garanti på utførte arbeid. Slik kan du få en bedre oversikt over hvilke garantier som tilbys hos de ulike leverandørene.

Du kan registrere ditt oppdrag her. 

Les også:

Sparte tid og penger på rens av varmepumper

Sparer 8000 kroner årlig på forsikringene

Kommentarer er stengt.