Få DAB-testvinneren montert mens du er på reise

I disse dager slukkes FM-nettet på Østlandet. Slik unngår du å miste favorittkanalene dine i bilen.

Dersom du skal reise fra Gardermoen med det første, kan Flight Park slå to fluer i én smekk for deg – parkeringen blir enkel og rimelig, og du kan samtidig få løst FM-problemet.

Ved å bruke Flight Park i stedet for vanlig parkering, slipper du både shuttlebuss og slitsomme gåturer til og fra Gardermoens parkeringsområder.

Du trenger bare å kjøre til avgangshallen, så parkerer en av Flight Parks sjåfører bilen for deg. Du sparer masse tid og kan gå rett til innsjekkingen.

Artisten Jørn Hoel er en av Flight Parks mange faste kunder.

Flight Park tar vare på bilen din mens du er ute på reise, og den er står klar og oppvarmet til deg i parkeringshuset 50 meter fra terminalen når du kommer tilbake fra reisen. Flight Park tilbyr også bilservice mens du er på reise. Bilvask, dekkskifte og bytte av frontrute er noen av tjenestene du kan få utført.

I forbindelse med slukkingen av FM-nettet har Flight Park en kampanje der de tilbyr montering av DAB-adapteren Tiny Audio C5 mens du er er på reise. Denne adapteren ble kåret til best i test av anerkjente Lyd og Bilde tidligere i år. Med DAB-adapter får du ikke bare tilbake kanalene du har mistet, men også mange nye som ikke var tilgjengelig gjennom FM-nettet.

Prisen for parkering med Flight Park trenger du for øvrig ikke å bekymre deg over. Den koster inntil 50 prosent mindre enn parkeringshuset nærmest terminalen.

PS: Flight Park regner med å bli fullbooket i høstferien, så det lønner seg å bestille parkering så fort som mulig dersom du skal reise fra Gardermoen den uken.

Forsinket fly? Få hjelp til å kreve inn penger fra flyselskapene

Flere bilsaker:
Derfor bør du reparere steinsprutskader umiddelbart
Norsk oppfinnelse varsler deg om 36.000 fotobokser

 

Kommentarer er stengt.